Перетворіть неприємну роботу на просту гру: завдяки цьому способу ви почистите рибу навіть без ножа

Читати російською
Автор

Луска не розлітатиметься на всі боки

Хто ж відмовиться від шматочка ароматного хеку чи незвичайних рибних котлет ? Ці страви не тільки смачні та ситні, але ще й корисні.

Однак перш ніж розпочинати приготування страв, нас чекає не сама приємна робота — чищення риби. Це стомлююче заняття не приносить нам радості – після нього часто потрібно відмивати кухню. Однак разом із "Главредом" ми розповімо про простий і приємний спосіб почистити рибу максимально легко. Вам не знадобиться ні ніж, ні спеціальні пристрої!

Як легко, просто та швидко почистити рибу від луски

Спочатку її потрібно ошпарити окропом. Для цього покладіть рибу в каструлю з окропом на кілька хвилин — саме цей крок допоможе підготувати рибу до подальшої обробки.

Відразу після ошпарювання підставте рибу під холодний струмінь води. Контрастний душ допоможе видалити зайву луску, роблячи її легкою для зняття.

Далі вам потрібно просто очистити рибу губкою. Візьміть чисту губку для миття посуду, проведіть нею по тілу риби — і луска легко відокремиться.

Як бачите, такий метод чищення не лише скорочує час роботи, а й робить процес приємнішим. До того ж вам не знадобляться зайві інструменти.

Почистили хека? Тепер приготуйте його у фользі та насолоджуйтесь.