Рибний запах після готування зникне за хвилини: три простих способи

Читать на русском
Автор
918
Лайфхаки допоможуть забути про проблему раз і назавжди
Лайфхаки допоможуть забути про проблему раз і назавжди. Фото telegraf.com.ua

Засоби, що є в кожному домі, допоможуть усунути неприємний запах риби

Посмаживши смачну рибку, на кухні, як правило, ще деякий час зберігається не зовсім приємний запах від риби. Він може залишатися і на руках, ножах або обробній дошці.

Позбутися запаху риби не так просто, проте деякі хитрощі допоможуть швидко усунути проблему. А розповіли про них на порталі "Бєлновини".

Як усунути рибний запах

Лимон

Унікальні властивості соку цього цитрусового плода ефективно розв'язують проблему. Просто змішайте його з теплою водою та вимийте руки. Також лимонними часточками можна протерти вимиті обробну дошку та ножі, що не лише усуне сам запах, а й забезпечить захист від бактерій.

Сода

Ця багатофункціональна речовина не тільки полегшує прибирання та готування, але також ефективно усуває неприємні запахи. Простий мийний засіб на основі соди можна легко приготувати: достатньо змішати соду з невеликою кількістю води до отримання пасти.

Кава

Додатковий метод боротьби з неприємними запахами — використання свіжозмеленої кави. Просто змішайте її з рідким милом або мийним засобом для посуду, щоб створити суміш, здатну ефективно усунути неприємні запахи.

Раніше ми розповідали, як почистити оселедець від кісток та шкіри всього за хвилину. Цей хитрий трюк вражає своєю простотою.