Як захистити приватність у Viber: ставимо пароль на листування та приховуємо статус в мережі (інструкція)

Читать на русском
Автор
16818
Всього чотири прості кроки (фото створене з допомогою ШІ)
Всього чотири прості кроки (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ці два налаштування допоможуть захистити вас від небажаних очей

У сучасному світі цифрових комунікацій, безпека та конфіденційність листування є ключовими пріоритетами для багатьох користувачів. Viber, один з найпопулярніших месенджерів, пропонує ряд функцій для забезпечення вашої конфіденційності, які можуть бути не відомі всім користувачам.

У цій статті за допомогою сайту smsclub.mobi, ми розглянемо як зашифрувати ваше листування паролем і приховати ваш онлайн-статус у Viber,

1. Шифрування листування паролем

Шифрування допомагає захистити вашу приватність, перешкоджаючи стороннім особам читати ваші повідомлення.

Як налаштувати. Для активації шифрування перейдіть у "Параметри" Viber, виберіть "Конфіденційність", а потім "Двоетапна перевірка". Тут ви можете встановити унікальний PIN-код для доступу до ваших чатів.

2. Приховування онлайн-статусу та приховання прочитаних повідомлень

Ця функція дозволяє вам перебувати у мережі, не дозволяючи іншим користувачам бачити ваш активний статус.

Кроки для активації. Щоб приховати свій статус, перейдіть у "Параметри" Viber, виберіть "Конфіденційність" а потім "Стан онлайн / стан прочитання". і відзначте опцію "Вимнено" у двох випадках.

Інструкція 1-2 крок
Інструкція 3-4 крок

Використання цих не таких відомих функцій Viber може значно підвищити вашу конфіденційність і безпеку під час користування додатком.

Раніше "Телеграф" розповідав, як дізнатися, що ваш телефон прослуховують, і як це зупинити. Окрім цього, вас може зацікавити стаття, про те як забезпечити покращену роботу роутера.