Морози у Києві поки відміняються: якою буде погода до кінця робочого тижня

Читать на русском
Автор
1163
Людина з парасолькою Новина оновлена 25 січня 2024, 07:40
Людина з парасолькою. Фото Суспільне

Цей рік зима не була сильно холодною

У місті тримається невелике потепління та іноді крапають опади. До кінця робочого тижня також варто готуватись до поривів досить сильних вітрів.

Як повідомляють на сайті Meteofor, з поміж трьох днів найтеплішим періодом буде четвер. Вдень градусники покажуть +1…2 °C.

У середині робочого тижня, 24 січня, очікується похмурість, іноді опади. Дрібні дощі зі снігом варто очікувати вночі, а більш інтенсивні — ввечері. Удень температура повітря прогріється до +2 градусів, а вночі охолонула до 0 градусів. Максимальні пориви вітру передбачаються під кінець дня — сильні 11 м/с.

Найбільш дощовим та сніговим для киян буде четвер, 25 січня. За прогнозом синоптиків, зночі й до пізнього вечора небо, ймовірно, затягнуть хмари і йтимуть дрібні дощі зі снігом. На початку другої половини дня показники термометрів зафіксуються в межах 2 теплих градусів, а вночі — близько +1 °C. У цю добу вітер зменшиться до свіжих 8-10 м/с.

У п'ятницю, 26 січня, також відбудеться дощова погода, зокрема зночі й до настання вечора. А от вечір пройде без снігу та дощу. Температура підніметься до 1 теплого градуса вдень та опуститься до 0 °C вночі. Максимальні пориви вітру передбачаються з ранку і до пізнього вечора — свіжі 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, в яких областях України найближчим часом пануватимуть сильні вітри.