Чому в ресторанах картопля виходить із хрусткою скоринкою: кухарі користуються секретним рецептом

Читати російською
Автор

На ваше хрускіт збігуться всі сусіди

Від смаженої картоплі мало хто відмовиться. У кожного свій улюблений варіант цієї страви — хтось любить у незвичайному клярі, а хтось віддає перевагу картоплі з ковбасками.

Проте у любителів смаженої картоплі є одна спільна риса — страва має бути хрустким та апетитним. Today пропонує додати при приготуванні страви один незвичайний інгредієнт мед. Приготовлена таким чином картопля вийде неймовірно смачною та ароматною.

Як приготувати смажену картоплю з медом

Інгредієнти:

  • картопля середнього розміру – 5 шт.;
  • рідкий мед – 1 ч. л.;
  • часник – 1 зубчик;
  • вершкове масло – 30 г;
  • олія – 3 ст. л.;
  • прованські трави – 1 ст. л.;
  • сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю чистимо, миємо та нарізаємо на 4 частини. Відправляємо його в каструлю, заливаємо водою, солимо до смаку і варимо протягом 10-15 хвилин.
  2. Вершкове масло розтоплюємо на сковороді, додаємо олію та мед. Все перемішуємо.
  3. Викладаємо в сковороду картопляні часточки, додаємо подрібнений часник, солимо та посипаємо прованськими травами. Все перемішуємо та обсмажуємо на великому вогні до утворення рум’яної скоринки.

Готову страву за бажанням прикрашаємо зеленню і подаємо до столу разом із улюбленим салатом. Смачного.