Хитрий трюк зробить м’ясо по-французьки ідеальним: відомо, що потрібно зробити з картоплею
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Секрет — у правильній підготовці картоплі
Ми розповідали, як значно смачніше приготувати плов. Тепер ділимось секретами приготування ідеального м’яса по-французьки. Це популярна страва, основними інгредієнтами якої є м’ясо, картопля та цибуля.
Однак, щоб м’ясо по-французьки вийшло смачним і соковитим, важливо правильно підготувати всі інгредієнти. Особливо це стосується картоплі. Про це детально розповіли на Pixelinform.
Як підготувати картоплю
Зазвичай цей овоч нарізають пластинками і саме у такому вигляді відправляють його у форму для запікання. Однак досвідчені кулінари подрібнюють картоплю по-іншому. У результаті страва стає набагато смачнішою.
Секретом ідеального м’яса по-французьки є те, що картоплю потрібно подрібнити за допомогою терки. Її слід натерти на тій частині, яка робить більші шматочки. Дрібна картопляна "соломка", яку ми отримуємо в результаті, на відміну від овочевих пластиночок, без проблем вбирає м’ясний і цибулевий сік.
Завдяки цьому картопля стає соковитою і ароматною. Також, щоб зберегти привабливий вигляд страви, картоплю треба відправити у ємність із холодною водою. Тоді вона не потемніє.
Рідину можна підсолити. Тоді саму картоплю можна буде не солити. Також ми розповідали про тонкощі приготування ідеальних млинців.