І знов морози та ожеледиця: чи чекати киянам на опади до кінця тижня

Читать на русском
Автор
1772
Місто
Місто. Фото Фокус

Варто бути обережним

Природа продовжує коливання температур у столиці країни. Найближчими днями також прогнозуються невеликі опади та пориви свіжого вітру.

Морози протягом п'ятниці-неділі не сягатимуть нижче -4 градусів. Такий прогноз дали на сайті Meteofor.

В останній день робочого тижня, 19 січня, з неба не відступатимуть хмари. Зночі у місті пішов дрібний дощ зі снігом, який має завершитись на початку другої половини дня. У п'ятницю також має протриматись ще переважно тепла температура. Вдень стовпчики термометрів не опустяться нижче 0 градусів, а вночі повітря прогрілось до +3 °C. Максимальні пориви вітру очікуються вранці та вдень — свіжі 8 м/с.

Один з вихідних, 20 січня, не принесе опадів, хоча у місті триматиметься суцільна хмарність. Вдень та ввечері ймовірні невеликі прояснення. У другій половині дня повітря охолоне до -2 градусів. Вночі показники термометрів опустяться до -2 °C. Максимальні пориви вітру очікуються вранці та вдень — свіжі 8 м/с.

Неділя, 21 січня, передбачається похмурою та мокрою. Синоптики прогнозують, що вночі має піти дощ зі снігом, що протримається до настання обіду. Вдень стовпчики термометрів зафіксуються біля -1 °C, але вночі прогнозується 2 холодних градуси. У цей день вітер трохи посилиться, тому зночі й майже до кінця дня очікується свіжий вітер 8-9 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, в яких містах Україні буде найхолодніше найближчими днями.