Потепління не затримається надовго: коли в Україну повернуться морози і де буде найхолодніше

Читать на русском
Автор
19445
Січень цього року з морозом та снігом
Січень цього року з морозом та снігом. Фото freepik.com

Найближчими днями на Україну чекають погодні контрасти

Січень приніс в Україну коливання температур – від морозів до відлиги та назад. Незабаром потепління знову зміниться похолоданням.

За прогнозами Українського гідрометцентру, 19 січня вдень термометри покажуть від -2 (Волинь) до +11 (Одеська область) градусів. По всій країні дощі, подекуди зі снігом.

У суботу, 20 січня, у західних, центральних та північних областях – без опадів, на решті території – сніг, місцями мокрий. Температура повітря знизиться – вночі прогнозується від +4 до -8. Вдень очікується +4 -5 градусів.

Карта погоди на 20 січня

У неділю, 21 січня, вночі стовпчики термометрів покажуть від 13 градусів морозу на Сумщині до -3. Вдень буде +2 -5 градусів. У деяких областях невеликий сніг, місцями із дощем.

Карта погоди на 21 січня

Понеділок, 22 січня, по всій Україні буде сухим та сонячним. У нічний час очікується 3-10 градусів морозу, вдень +3 -5.

Карта погоди на 22 січня

У вівторок, 23 січня, невеликий сніг йтиме на півночі, заході та на Київщині. У нічний годинник термометри покажуть 1-9 градусів нижче за нуль, вдень буде +5 -2 градуси.

Карта погоди на 23 січня

Нагадаємо, відомий український народний синоптик Володимир Деркач у своєму прогнозі для "Телеграфа" розповів, чи чекати ще морозів та снігопадів до кінця січня.