Котлети будуть ароматними і із золотистою скоринкою: досвідчені кухарі додають у фарш два незвичайні інгредієнти
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 9131
![Котлети вийдуть фантастичними](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/25/df4bf5a0-60fd0cbe57c0152b5d1dd648426dd25a.jpg?v=6154_1)
Про ці хитрощі питатиме кожен
А ви знали, що звичні нам котлети спочатку були просто шматком м’яса на кістці? Рубані котлети з’явилися лише в ХІХ столітті Називали їх так, тому що для приготування цієї страви м’ясо треба було буквально нарубати. А готувати з фаршу биточки стали лише після винаходу м’ясорубки.
Безумовно, зараз досвідчені кулінари вигадали неймовірно велику кількість найрізноманітніших рецептів улюблених котлет. Однак ми з "Важно знать" розповімо, які два незвичайні інгредієнти додають у фарш досвідчені кулінари для золотистої скоринки та нереального аромату.
Що додати у фарш, щоб котлети вийшли ароматними та золотистими
У кулінарії дуже часто використовує поєднання меду та м’яса. Саме завдяки цьому інгредієнту у курочки такий апетитний вигляд.
Не завадить цей інгредієнт у котлетному фарші. Усього одна столова ложка меду на кіло фаршу — і котлети стануть з апетитною скоринкою.
Ще один незвичайний інгредієнт для котлетного фаршу – кориця. Саме вона надає м’ясу неповторного аромату та усуває можливість виникнення будь-яких неприємних запахів.
Додавати корицю у фарш можна відразу двома способами. Можна просто розмішати дрібку прянощі у фарші, а можна використовувати корицю в паличках у процесі тушкування котлет.
Раніше ми розповідали, що додати у фарш, щоб котлет вийшло в рази більше. Прості хитрощі призведуть до приголомшливого результату.