Котлети будуть ароматними і із золотистою скоринкою: досвідчені кухарі додають у фарш два незвичайні інгредієнти

Читать на русском
Автор
9131
Котлети вийдуть фантастичними
Котлети вийдуть фантастичними. Фото shkola-zhyttia.com.ua

Про ці хитрощі питатиме кожен

А ви знали, що звичні нам котлети спочатку були просто шматком м’яса на кістці? Рубані котлети з’явилися лише в ХІХ столітті Називали їх так, тому що для приготування цієї страви м’ясо треба було буквально нарубати. А готувати з фаршу биточки стали лише після винаходу м’ясорубки.

Безумовно, зараз досвідчені кулінари вигадали неймовірно велику кількість найрізноманітніших рецептів улюблених котлет. Однак ми з "Важно знать" розповімо, які два незвичайні інгредієнти додають у фарш досвідчені кулінари для золотистої скоринки та нереального аромату.

Що додати у фарш, щоб котлети вийшли ароматними та золотистими

У кулінарії дуже часто використовує поєднання меду та м’яса. Саме завдяки цьому інгредієнту у курочки такий апетитний вигляд.

Не завадить цей інгредієнт у котлетному фарші. Усього одна столова ложка меду на кіло фаршу — і котлети стануть з апетитною скоринкою.

Ще один незвичайний інгредієнт для котлетного фаршу – кориця. Саме вона надає м’ясу неповторного аромату та усуває можливість виникнення будь-яких неприємних запахів.

Додавати корицю у фарш можна відразу двома способами. Можна просто розмішати дрібку прянощі у фарші, а можна використовувати корицю в паличках у процесі тушкування котлет.

Раніше ми розповідали, що додати у фарш, щоб котлет вийшло в рази більше. Прості хитрощі призведуть до приголомшливого результату.