Мікрохвильова піч не знадобиться: як розм’якшували вершкове масло ще наші бабусі

Читать на русском
Автор
6060
Скалка, трохи часу – і проблема вирішена
Скалка, трохи часу – і проблема вирішена. Фото agronews.ua

Вам знадобиться тільки скалка та пакет

Розтоплене або розм’якшене вершкове масло — важливий інгредієнт найрізноманітніших десертів. Щоб отримати правильну консистенцію, зазвичай ми використовуємо мікрохвильову піч або газову плиту. Цей процес може зайняти багато часу, та й після нього потрібно мити посуд.

Однак із простою хитрістю від "Главреда" ви забудете про такий спосіб. Ми розповімо, як досягти потрібної консистенції вершкового масла без мікрохвильової печі і плити всього за хвилину. Саме в цей спосіб користувалися ще наші бабусі.

Як розм’якшити масло без мікрохвильової печі

У це складно повірити, але для розм’якшення вершкового масла вам знадобиться скалка і трохи часу. Такий хитрий спосіб суттєво заощадить вам час.

Для початку просто наріжте вершкове масло на невеликі шматочки. Покладіть їх у поліетиленовий пакет або на пергаментний папір і ретельно відбийте скалкою. При необхідності прокотіть скалку по вершковому маслу в обидві сторони.

Результат вас приємно здивує: вершкове масло стане м’яким. Ви легко зможете використовувати його для приготування улюблених страв або намазати на хліб. Простий та швидкий спосіб дозволить вам не тільки заощадити час, але й не мити зайвий посуд.

До речі, перевірити олію на натуральність теж дуже просто. Вам не потрібні жодні підручні засоби.