Мікрохвильова піч не знадобиться: як розм’якшували вершкове масло ще наші бабусі
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 6060
![Скалка, трохи часу – і проблема вирішена](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/03/2c9abc90-cd672320a55d2060e55df039a4db403e.jpg?v=8491_1)
Вам знадобиться тільки скалка та пакет
Розтоплене або розм’якшене вершкове масло — важливий інгредієнт найрізноманітніших десертів. Щоб отримати правильну консистенцію, зазвичай ми використовуємо мікрохвильову піч або газову плиту. Цей процес може зайняти багато часу, та й після нього потрібно мити посуд.
Однак із простою хитрістю від "Главреда" ви забудете про такий спосіб. Ми розповімо, як досягти потрібної консистенції вершкового масла без мікрохвильової печі і плити всього за хвилину. Саме в цей спосіб користувалися ще наші бабусі.
Як розм’якшити масло без мікрохвильової печі
У це складно повірити, але для розм’якшення вершкового масла вам знадобиться скалка і трохи часу. Такий хитрий спосіб суттєво заощадить вам час.
Для початку просто наріжте вершкове масло на невеликі шматочки. Покладіть їх у поліетиленовий пакет або на пергаментний папір і ретельно відбийте скалкою. При необхідності прокотіть скалку по вершковому маслу в обидві сторони.
Результат вас приємно здивує: вершкове масло стане м’яким. Ви легко зможете використовувати його для приготування улюблених страв або намазати на хліб. Простий та швидкий спосіб дозволить вам не тільки заощадити час, але й не мити зайвий посуд.
До речі, перевірити олію на натуральність теж дуже просто. Вам не потрібні жодні підручні засоби.