Їм важко довіряти: які знаки Зодіаку ніколи не стримують своє слово

Читать на русском
Автор
2010
Ці знаки Зодіаку безвідповідальні
Ці знаки Зодіаку безвідповідальні. Фото pexels.com

Які знаки Зодіаку не роблять те, про що пообіцяли

Надійність — риса, яку цінують чи не найбільше в друзях та близьких. Є знаки Зодіаку, які часто цим нехтують та не виконують своїх обіцянок. Раніше ми розповідали, які зодіакальні сузір’я найпривабливіші. Тепер поговоримо про тих, хто ніколи не виконує свої обіцянки.

Астрологи виділяють три знаки Зодіаку, які не вміють тримати своє слово та можуть пообіцяти що завгодно, але рідко це виконують. Про це пише Уніан.

Які знаки Зодіаку не виконують обіцянки

Риби

Представники цього знаку звикли жити для себе. Вони добрі, щирі, чутливі, однак пожертвувати чимось заради когось вони не готові. Риби завжди будуть робити те, чого хочуть самі. Представники цього знаку можуть багато наобіцяти, але не варто вірити, що вони все виконають. Риби не звикли робити те, що їм скажуть, тому не будуть швидко виконувати обіцяне.

Рак

Раки зациклені на собі та своїх справах. Саме тому навіть якщо вони й хочуть виконати обіцяне, то може просто не вистачати часу на це. Якщо Рак — ваш друг, з цією його рисою легше змиритися та прийняти, ніж ображатися та намагатися щось змінити. Однак не варто просто закривати на це очі, адже Раки почнуть постійно так ставитися до вас.

Терези

Представники цього знаку часто щось обіцяють, аби просто спостерігати за реакцією людей. Близькі люди вже звикли до такої поведінки Терезів, а новим друзям важко з цим просто змиритися. Ці зодіакальні сузір’я не дотримуються свого слова, адже для них це гра. На Терезів не можна покластися. Особливо у чомусь відповідальному та важливому.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку найкращі друзі. Вони вірні, надійні та щирі.