Цих знаків Зодіаку на тижні чекає щастя, втілення мрій та примирення: список щасливчиків

Читать на русском
Автор
39274
Тиждень буде відмінним для Тельців, Близнюків, Левів, Стрільців, Козорогів та Водоліїв
Тиждень буде відмінним для Тельців, Близнюків, Левів, Стрільців, Козорогів та Водоліїв. Фото pixabay.com

Їм варто приготуватися до хороших новин та подій

Третій тиждень січня 2024 року одразу шести знакам Зодіаку принесе масу можливостей та приємних моментів — вони можуть знайти в собі нові таланти, вирішити проблеми з роботою, знайти кохання.

Йдеться про такі знаки як Телець, Близнюки, Лев, Стрілець, Козоріг та Водолій. Про це говорить гороскоп Таро, складений на тиждень із 15 по 21 січня 2024 року.

Тельцям випала Трійка кубків

Якщо коротко, то ця карта обіцяє Вам "щасливий кінець". Якась ситуація, яка приносила Вам дискомфорт, вже ось-ось може завершитися з позитивним результатом. Йдеться як про примирення, виплату боргів, так і про одужання після хвороби.

Близнюкам випав Світ

Це одна з найбільш гармонійних та позитивних карт у колоді, яка обіцяє Вам процвітання, тріумф, наближення до матеріального та сімейного благополуччя. Крім того, для Вас зараз гарний час для поїздок.

Левам випало Сонце

Ця карта одна з найпозитивніших та життєрадісних. На вас чекає переродження, успіх, щастя, благополуччя у всіх сферах життя. Ви можете відчути себе оновленою людиною, тому якщо захочеться змін у житті чи спробувати щось нове, не відмовляйте собі в цьому.

Стрільцям випав Туз кубків

Це карта любові духовної та емоційної. Найближчим часом у Вас може здійснитися давнє таємне бажання або зустрітися справжнє кохання. Прислухайтеся до інтуїції і не проґавте можливість провести час із близькими.

Козорогам випала Зірка

Це карта реалізації мрій та прихованих талантів. Ви будете "в ресурсі" для самореалізації. Навіть якщо ніколи раніше не пробували, займіться медитацією чи іншими подібними практиками. Це може допомогти Вам відкрити внутрішні таланти або знайти вихід із складної ситуації.

Водоліям випала Десятка кубків

Ще ця карта називається Владика досконалого успіху, і вона вказує на гармонію та благополуччя, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця року за картами Таро.