Ці знаки Зодіаку — щасливчики тижня за картами Таро: їм пощастить і у справах, і у коханні

Читать на русском
Автор
12978
Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Їм варто чекати хороших новин та приємних моментів

Другий тиждень січня 2024 року буде надзвичайно успішним і вдалим для представників одразу шести знаків Зодіаку, — у них будуть добре йти справи, можуть з’явитися хороші новини та стосунки.

Йдеться про такі знаки як Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Водолій та Риби. Про це говорить гороскоп Таро, складений "Телеграфом" на тиждень із 8 по 14 січня включно.

Дівам випала Шістка кубків

Це Владика насолод, яка обіцяє приємні спогади, радість, веселощі, сімейне щастя, гармонію у стосунках.

Терезам випала Королева пентаклів

Ця королева зібрана і практична, і вона обіцяє, що Ваша праця окупиться, Ви будете в гармонії, і все у Вас буде добре на тижні.

Скорпіонам випала Вісімка жезлів

Ця карта пророкує Вам море натхнення, творчі успіхи та осяяння найближчими днями. Вдача буде на Вашому боці, так що якщо Ви захочете чимось зайнятися, — займайтеся.

Стрільцям випала Трійка кубків

У Вас скоро в чомусь буде помітне покращення, можливо, Ви одужаєте, вирішите конфлікт, проблеми на роботі, розбіжності з кимось близьким, отримаєте довгоочікувані новини.

Водоліям випало Колесо удачі

Назва карти говорить сама за себе, і цей тиждень може принести Вам новий поворот у житті на краще. Можливо, доведеться десь ризикнути, але успіх на Вашому боці.

Рибам випала Двійка кубків

Скоро Ви можете зблизитись з кимось, перевести відносини на новий рівень. Проведіть час із близькими людьми, прислухайтеся до їхніх порад, і все складеться сприятливо для Вас.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця року за картами Таро.