Гороскоп Таро на тиждень: Скорпіонів осяє натхнення, а Діви насолодяться життям

Читать на русском
Автор
58655
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 8 по 14 січня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 8 по 14 січня 2024 року. Фото Freepik

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Другий тиждень січня 2024 року далеко не у всіх пройде гладко, дехто опиниться під впливом поганого настрою, тоді як дехто, навпаки, зможе зайнятися справами і вирішити проблеми.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 8 по 14 січня 2024 року включно.

Овен — перевернутий Паж мечів

У цьому положенні карта вказує на підступи, хитрі витівки, перешкоди у справах, причіпки до дрібниць та конфлікти. Постарайтеся найближчим часом не відкривати душу стороннім і бути напоготові, щоб не потрапити в пастку.

Телець — перевернутий Паж кубків

У звичайному положенні це досить позитивна карта, проте перевернута вона попереджає, що скоро у Вас може з’явитися бажання втекти від себе та проблем у світ ілюзій, телебачення, алкоголю та інших способів забутися. Довіряйте інтуїції та не дайте такому настрою похитнути Вашу впевненість у собі.

Близнюки — перевернутий Паж пентаклів

Днями у Вас може з’явитися безшабашний, бунтарський настрій, через що дуже складно даватиметься навчання та робота і можуть накотити напади жалю до себе. Намагайтеся не накручувати, а то ще переконайте себе, що проти Вас весь світ.

Рак – перевернута Сила

У цьому положенні карта каже, що Ви можете бути і з собою не в ладі, і з іншими раді зробити конфлікт. Постарайтеся на тижні тримати себе в вуздечку і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.

Лев — перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. У прямому положенні вона попереджає про драму і серйозні розчарування, але в перевернутому вигляді каже, що удар буде не таким вже й сильним, можливо, станеться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку Ви переживете це без серйозних наслідків.

Діва — Шістка кубків

Ця карта ще називається Владикою насолод. Вона обіцяє повернення додому, приємні спогади, гармонію у справах серцевих, радість, веселощі, домівку та сімейне щастя.

Терези — Королева пентаклів

Впевненість і практичність — ось під яким гаслом пройде для Вас найближчий тиждень. Карта каже, що Ваша праця добре окупиться, Ви будете плідно працювати для благополуччя себе та своїх близьких, і на душі у Вас буде гармонія.

Скорпіон — Вісімка жезлів

Ця карта ще відома як "Швидкість", вона символ натхнення, осяяння, творчого успіху. Скоро Вам може повернутися щасливий шанс, так що постарайтеся встигнути схопити успіх за хвіст.

Стрілець — Трійка кубків

Коротко значення цієї карти можна описати як "щасливий кінець". Незабаром якась сумна ситуація у Вашому житті зміниться на краще. Це може бути одужання від хвороби, примирення з близькою людиною, вирішення проблем із роботою тощо.

Козоріг — перевернутий Туз мечів

У цьому положенні картка попереджає, що Вас можуть підстерігати проблеми на роботі або із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також картка може вказувати на наявність проблем із здоров’ям.

Водолій — Колесо фортуни

Назва карти говорить сама за себе, і наступний тиждень може принести Вам новий поворот у житті на краще. Можливо, доведеться десь ризикнути, але успіх на Вашому боці.

Риби — Двійка кубків

Ще ця карта називається "Владика кохання", і вона означає, що скоро Ви можете зблизитися з кимось, перевести відносини на новий рівень. Проведіть час із близькими людьми, прислухайтеся до їхніх порад, і все складеться сприятливо для Вас.