У кав’ярні точно не купите: ці добавки зроблять ваш гарячий шоколад фантастичним

Читать на русском
Автор
574
Такий напій створить вам святковий настрій
Такий напій створить вам святковий настрій. Фото shuba.life

Бюджетні інгредієнти і рецепт кави попросять навіть бариста

Смачний, насичений гарячий шоколад – це один із найпопулярніших напоїв. Його люблять і дорослі, і діти.

Декілька додаткових інгредієнтів — і гарячий шоколад стане окремим десертом та королем столу. Разом із Shuba розповімо, як зробити напій ще цікавішим.

Як зробити смак гарячого шоколаду ідеальним

Напій стане смачнішим, якщо додати в нього вишневий сироп, подрібнені розморожені вишні або чайну ложку соку вишневого. Якщо хочеться святкового варіанту, прикрасьте гарячий шоколад коктейльною вишнею.

Усього ложечка Нутелли — і ваш гарячий шоколад вийде з ароматом фундука. Дайте шоколадно-горіховій пасті розтанути та насолоджуйтесь.

Гарячий шоколад стане незабутнім, якщо ви додасте трохи шоколадного печива. Розкришіть трохи в чашку, додайте збиті вершки — і звичайний напій перетвориться на шоколадний рай.

Також можна поекспериментувати з корицею, мускатним горіхом або бадьяном. Дрібка спецій — і у вас вимагатимуть добавки. А за допомогою карамельного чи ірисового соусу напій набуде неповторного затишного аромату.

Перетворіть свій гарячий шоколад на класичний десерт за допомогою крекерів або маршмелоу. Небагато крихт печива по краю або зверху — і десерт на столі.

Подаруйте гарячому шоколаду цитрусовий аромат, додавши трохи апельсинової цедри. А щоб трохи підбадьоритися, додайте до напою трохи еспресо.

Раніше ми вже ділилися рецептом гарячого шоколаду з маршмелоу. Цю смакоту у вас проситимуть щодня.