Фінансовий гороскоп Таро на рік: Скорпіонів чекає море можливостей, а Стрільців — вигідна пропозиція

Читать на русском
Автор

Розповідаємо, хто досягне успіхів, а хто загрузне в боргах

Найближчий 2024 рік обіцяє бути досить непоганим у фінансовому плані, хоча в деяких знаків Зодіаку все ж таки не обійдеться без афер, боргів і проблем на роботі.

Про це можна судити за картами Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на 2024 рік.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на рік

А ось які карти випали на найближчий рік у фінансовому розкладі:

Овен — перевернута Вісімка жезлів

Протягом 2024 року у Вас можуть виникати несподівані перешкоди у справах, у спробі вирішувати які Ви прийматимете поспішні рішення, через що зробите лише гірше. Добре обмірковуйте свої вчинки, щоб не вплутатися в неприємності та судові справи.

Телець — перевернутий Король кубків

У перевернутому вигляді картка попереджає, — протягом року у Вас можливі втрати, а хтось із оточення може обдурити, у тому числі й у фінансових питаннях.

Близнюки — Паж жезлів

Карта вказує, що найближчими місяцями Ви матимете сприятливі можливості для кар’єрного зростання та вирішення ділових питань, однак чи скористаєтеся Ви ними, — залежить тільки від Вас.

Рак — Двійка кубків

В основному ця карта говорить про кохання та стосунки, однак у фінансовому плані вона може означати об’єднання ресурсів, взаємовигідне партнерство та матеріальну забезпеченість.

Лев — Паж мечів

Чекайте на новини, пов’язані з грошима. Також картка рекомендує сісти та зайнятися аналізом своїх витрат і доходів, можливо переглянути свої плани — зараз для цього дуже сприятливий момент.

Діва — перевернута Шістка кубків

Особливих змін у найближчий рік не чекайте, тим більше на краще. У цьому положенні карта каже, то Ви можете бути схильні аналізувати минулий негативний досвід та применшувати наявні проблеми, через що нічого не зміниться.

Терези — Четвірка жезлів

Ця карта обіцяє грошові надходження, успіх у справах, хороші вкладення та набуття фінансової стабільності. Також у Вас можуть успішно вирішитись якісь житлові питання.

Скорпіон — Зірка

Ця карта прогнозує появу нових можливостей для розвитку та заробітку, реалізацію надій та очікувань.

Стрілець — Лицар кубків

У 2024 році Ви можете отримати вигідну пропозицію чи грошові надходження, аванс. Слухайте свою інтуїцію, вона підкаже, як краще вчинити.

Козоріг — Четвірка кубків

У Вас у 2024 році гроші стабільно будуть, але не надміру, а рівно стільки, щоб задовольнити емоційний голод покупками і зрозуміти, що щастя не в матеріальному.

Водолій — Трійка мечів

У цьому положенні картка попереджає про неприємності на роботі — можуть бути конфлікти з колегами та начальством, невдалі угоди.

Риби — Маг

Просто так на Вас багатство не звалиться, але Ви безперечно досягнете успіхів завдяки праці та заповзятливості, — найближчий рік буде сприятливим для цього.