Тест по картинці: оберіть улюбленого персонажа з "Один вдома" та дізнайтесь про свій характер

Читать на русском
Автор
1482
А хто з персонажів "Один вдома" подобається вам?
А хто з персонажів "Один вдома" подобається вам?. Фото Колаж "Телеграф"

Веселий новорічний тест

Ось і настав Новий 2024 рік, з чим ми вас вітаємо! Щоб не втратити святковий настрій, пропонуємо розважитись забавним новорічним тестом по картинці. Ми вже розповідали про кумедний тест, який ви новорічний котик, а сьогодні ділимося новим святковим тестом за мотивами улюбленого новорічного фільму "Один вдома", який розповість про приховані риси вашого характеру.

Все що вам потрібно – просто подивіться на картинку та оберіть улюбленого персонажа з новорічного фільму "Один вдома"

Один вдома, тест по картинці
Колаж "Телеграф"

Результати тесту

Кевін

Якщо вам найбільше у фільмі "Один вдома" подобається персонаж Кевіна Маккалістера, значить ви весела і трохи наївна людина. При цьому у вашому характері присутні войовничі нотки та вміння постояти за себе.

Жінка з голубами

Якщо вам подобається персонаж милої жінки з голубами, значить ви людина з добрим серцем, яка має свої таємниці. У вашому характері є загадковість, ви не звикли проявляти емоції, проте здатні на справжню щирість і любов.

Батьки Кевіна

Якщо у фільмі "Один вдома" вам подобаються персонажі батьків, значить ви трохи зациклена на собі людина, яка може не помічати очевидні речі. Втім, ваша неуважність і навіть безладність сповна компенсуються вмінням піклуватися про близьких і спілкуватися з людьми.

Мокрі бандити

Є люди, яким у фільмі "Один удома" симпатизують навіть ці персонажі. Якщо ви належите до тих, кому подобаються персонажі бандитів, то ви прямолінійна і закрита людина. Однак, у ваших думках та намірах немає злості чи агресії. Швидше за все ви іронічна людина з чудовим почуттям гумору та здатністю дивитися на все під іншим кутом.

Раніше "Телеграф" розповідав про веселий тест по картинці для святкового настрою. Пройдіть тест та дізнайтеся, який ви новорічний персонаж.