Який ви новорічний персонаж? Веселий тест по картинці для святкового настрою

Читать на русском
Автор
18476
Новорічна вечірка з друзями
Новорічна вечірка з друзями. Фото Freepik

Пройдіть кумедний тест і дізнайтесь про себе більше

Незабаром наступить Новий 2024 рік і головна ніч у році. А поки ви до неї готуєтеся і охоплені передноворічною метушнею, пропонуємо зробити паузу і розважитися за допомогою нашого святкового тесту по картинці. Ми вже розповідали про тест із новорічними салатами, які розкриють ваш характер, а сьогодні ділимося новим тестом, який підніме настрій та підкаже, який ви новорічний персонаж.

Просто погляньте на картинку та оберіть одного з персонажів, якого вважаєте найбільше схожим на себе

тест по картинці
Фото: Freepik

Результати тесту

1 — Сніговик

Якщо ви обрали сніговика, значить ви весела і легка на підйом людина. У новорічні свята ви тільки тим і займаєтеся, що організовуєте святкування та закупляєте алкоголь. А за новорічним столом ви метушитеся, щоб у всіх на тарілці було Олів’є та нарізка, а в келиху налито.

2 — Санта

Якщо ви обрали Санту з мішком подарунків – ви той новорічний персонаж, який обожнює обмінюватися подарунками, готує сюрпризи та розсипає конфетті. Ви точно будете зіркою вечора ще й завдяки дотепним тостам за святковим столом.

3 — Олень

Якщо ви обрали цього милого різдвяного оленя, значить ви людина з чудовим почуттям гумору та відмінною самоіронією. Ваші жарти створять святковий настрій навіть у нудній компанії. А ваше головне завдання на святі - щоб гості не нудьгували.

4 — Пряник

Якщо ви обрали різдвяний імбирний пряник, значить ви розважлива та відповідальна людину. Саме ви той персонаж, який все контролює і найменше п’є. А після гучної вечірки вам доведеться за всіма прибирати, просто тому, що інакше ви не можете через своє почуття відповідальності.

Раніше "Телеграф" розповідав про кумедний святковий тест по картинці. Оберіть різдвяний светр і дізнайтеся, з ким зустрічатимете Новий рік.