Як створити затишок та святкову атмосферу під час нестерпної зими: топ-5 порад

Читать на русском
Автор
1222
Мішок мандаринів узимку - це мало
Мішок мандаринів узимку - це мало. Фото 24tv.ua

Узимку обходьте депресію десятою дорогою, дбайте про своє психологічне здоров'я та створюйте свято для дорогих людей

Багато хто взимку переживає зимову депресію. Аби жити у гармонії з природою та відчувати щастя, потрібно набратися сил та створити суперзиму у своїй оселі, обравши, приміром "тиху розкіш" для дому та душі.

"Телеграф" розкаже, як правильно організувати простір вдома, переосмислити минуле, аби крига не торкалася вашого серця. Холод залишиться за дверима, а сніг та морози не відберуть щастя у людей, яких ви любите.

Тепла атмосфера

Насолоджуйтеся прогулянками в засніженому лісі, зліпіть смішного сніговика та прикрасьте ялинку або дідух. Обов’язково повісьте на ялинку ту іграшку, яку вважаєте своїм тотемом. Осідлайте санчата, взуйте ковзани, подбайте, щоб ваше тіло було в русі. Змайструйте годівничку для птахів, наповнивши її салом, хлібом та різноманітнім насінням. Підготуйте подарунки для людей, яких ви любите.

Сніговик
Ліпіть снігову бабу

Робіть висновки. На аркуші паперу напишіть, що ви досягнули минулого року. Опишіть свої плани, навіть можете їх візуалізувати. У грудні завершіть розпочаті справи та виконайте усі обіцянки.

Ваш дім — резиденція Санта-Клауса та святого Миколая. Поприбирайте вдома, викиньте сміття, мотлох. Минуле залиште у минулому. Викидаючи сміття, ви очищуєтесь на духовному рівні. Користуйтесь аромалампами, наповнюючи дім пахощами кориці, цитрусових, гвоздики, мускатного горіха.

Придбайте позитивний зимовий одяг та прикраси — теплі светри із зображеннями оленів, яскраві гірлянди чи навіть просто серветки до святкового столу зі сніжинками. Прикрасьте оселю так, як вам подобається.

Новорічні прикраси
Новорічні прикраси - це важливо

Тіште рідних та себе смакотою. Готуйте теплу і ароматну зимову їжу, глінтвейни та зігріваючі напої (рецепти читайте у наступних блогах). Дізнайтеся, які страви готують на Різдво чи Новий рік інші народи і спробуйте їх приготувати, здивувавши рідню кулінарними талантами.

Смакота
Смачно готуйте

Підготуйтеся до сезону зимових свят. Складіть список подарунків на Новий рік та Різдво – це святе, слухайте пісні про зиму, складіть список фільмів, які будете дивитися під час свят, продумайте меню на Новий рік, запасіться мішком мандаринів і найголовніше — загадуйте бажання.

Подарунки
На Новий рік без подарунків - ніяк

Раніше "Телеграф" писав, чому не варто зустрічати Новий рік без ялинки. Ялина символізує життя, удачу і щастя.