З прийдешнім Новим роком 2024! Яскраві листівки та картинки, щоб нагадати близьким про свято

Читати російською
Автор
Новина оновлена 31 грудня 2023, 05:09

Привітайте рідних із прийдешнім святом

Вже зовсім скоро українці відзначатимуть Новий 2024 рік. Напередодні свята, саме час нагадати близьким та друзям, нехай навіть у жартівливій формі, про те, що наближається Новий рік.

Як відомо, 2024 рік по китайському гороскопу пройде під покровительством Зеленого Дерев’яного Дракона. Саме ця магічна істота, за віруваннями китайців, несе у собі потужну енергію і вважається одним із найсильніших знаків східного гороскопу.

Українці, навіть ті, хто не вірить у езотерику та магічні знаки, покладають великі надії на Новий 2024 рік. Всі ми очікуємо на нашу перемогу над російським злом і налагодження мирного життя — без повітряних тривог і болісних втрат.

Саме цього ми бажаємо нашим читачам! А поки що пропонуємо проявити турботу про близьких і відправити їм у соцмережах милі листівки та яскраві картинки з прийдешнім Новим роком. Вони піднімуть настрій і подарують атмосферу свята, що наближається.

"Телеграф" підготував добірку привітань та листівок з прийдешнім Новим 2024 роком, щоб ви могли привітати рідних та друзів.

Телеграф

Раніше "Телеграф" розповідав про новорічні народні прикмети. Дізнайтеся, що потрібно зробити, щоб привернути щастя та гроші.