З прийдешнім Новим роком 2024! Найкращі листівки та картинки

Читать на русском
Автор
85321
До свята Нового року 2024 залишилося лічені дні
До свята Нового року 2024 залишилося лічені дні. Фото Телеграф

Привітайте своїх рідних та близьких друзів із прийдешнім зимовим святом

До настання Нового року залишилося лише кілька днів. Це означає, що настав час вітати своїх близьких, друзів і родичів з прийдешнім святом.

Не забувайте, що 2024 рік буде під знаком Зеленого Дерев’яного Дракона — зодіакальним символом по китайському гороскопу. Наступні 12 місяців обіцяють бути більш сприятливими, або принаймні менш насиченими подіями, ніж рік Кролика. Ми сподіваємося, що Дракон принесе ті блага, яких не вистачало українцям цього року: силу, удачу і добробут. Також ми віримо, що 2024-й стане часом повної перемоги для України у війні з російським агресором.

"Телеграф" представляє вашій увазі добірку барвистих листівок із найтеплішими та найсвітлішими побажаннями на Новий рік 2024. Надішліть вже сьогодні милу та барвисту картинку своїм рідним та близьким друзям у будь-якій соціальній мережі чи месенджері.

Красиві новорічні привітання з прийдешнім Новим роком 2024

листівка з прийдешнім новим роком
листівка з прийдешнім новим роком
листівка з прийдешнім новим роком 2024
листівка 2024 з прийдешнім новим роком
листівка з прийдешнім новим роком 2024
листівка вітаю з прийдешнім новим роком

Раніше український дизайнер Андре Тан розповів, у чому зустріти Новий рік 2024, щоб задобрити Дракона. Важливо вибрати не тільки правильний колір одягу, але й матеріал та аксесуари.