З прийдешнім Новим роком 2024! Яскраві листівки та картинки, щоб нагадати близьким про свято

Читать на русском
Автор
92866
Нагадайте близьким, що незабаром Новий рік Новина оновлена 31 грудня 2023, 05:09
Нагадайте близьким, що незабаром Новий рік. Фото Телеграф

Привітайте рідних із прийдешнім святом

Вже зовсім скоро українці відзначатимуть Новий 2024 рік. Напередодні свята, саме час нагадати близьким та друзям, нехай навіть у жартівливій формі, про те, що наближається Новий рік.

Як відомо, 2024 рік по китайському гороскопу пройде під покровительством Зеленого Дерев’яного Дракона. Саме ця магічна істота, за віруваннями китайців, несе у собі потужну енергію і вважається одним із найсильніших знаків східного гороскопу.

Українці, навіть ті, хто не вірить у езотерику та магічні знаки, покладають великі надії на Новий 2024 рік. Всі ми очікуємо на нашу перемогу над російським злом і налагодження мирного життя — без повітряних тривог і болісних втрат.

Саме цього ми бажаємо нашим читачам! А поки що пропонуємо проявити турботу про близьких і відправити їм у соцмережах милі листівки та яскраві картинки з прийдешнім Новим роком. Вони піднімуть настрій і подарують атмосферу свята, що наближається.

"Телеграф" підготував добірку привітань та листівок з прийдешнім Новим 2024 роком, щоб ви могли привітати рідних та друзів.

картинки, привітання, з прийдешнім новим роком
з прийдешнім новим роком, листівки
листівки з прийдешнім новим роком
привітання, з прийдешнім новим роком
листівки привітання, з новим роком

Раніше "Телеграф" розповідав про новорічні народні прикмети. Дізнайтеся, що потрібно зробити, щоб привернути щастя та гроші.