Ретроградний Меркурій готує небезпеку: кому зі знаків Зодіаку готуватися до неприємностей

Читать на русском
Автор
3280
Будьте обережні у цей період
Будьте обережні у цей період. Фото Freepik

На деяких знаків Зодіаку чекають тимчасові неприємності

З 13 грудня розпочався період ретроградного Меркурія, який триватиме до 2 січня. На деяких у цей період чекає небувалий успіх, а на деякі знаки Зодіаку чекають неприємності та розчарування.

Як пише "Телеграф", труднощі і розчарування чекають Стрільців, Водоліїв і Тельців. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Стрілець

Представників цього знаку Зодіаку можуть чекати на неприємності на роботі та в кар’єрі, можуть виникнути проблеми у комунікації з колегами та керівництвом. Нині не найкращий час для початку нових проектів. Краще розпочинати нові справи вже з нового року. А поки що зосередьтеся на собі та турботі про близьких.

Водолій

Водоліїв у період ретроградного Меркурія можуть чекати розчарування в особистому житті. Ваш партнер може піти, або ж ви приймете непросте рішення закінчити стосунки. А якщо ви самотні, зараз не найкращий час для нових знайомств та романтичних пригод. Перечекайте цей непростий період, в майбутньому все налагодиться.

Телець

У Тельців у період ретроградного Меркурія можуть виникнути проблеми з сім’єю чи друзями. Ваша запальність зіграє з вами поганий жарт. Постарайтеся бути стриманішими, щоб не зіпсувати стосунки з близькими під час свят.

Раніше "Телеграф" розповідав, що ретроградний Меркурій вплине на любовні справи. Кому зі знаків Зодіаку готуватися до змін.