Тест по картинці: те, що ви побачили першим, розповість правду про ваш інтелект

Читать на русском
Автор
53756
Перевірте себе на тип інтелекту
Перевірте себе на тип інтелекту. Фото Freepik

Цікавий психологічний тест

Зізнайтеся, чули фрази та жарти про "технарів" і "гуманітаріїв"? Цікаво дізнатися, до якого типу інтелекту ви належите? Пропонуємо дізнатися про це за допомогою простого тесту. Ми вже розповідали про тест на визначення привабливості, а сьогодні ділимося цікавим візуальним тестом на визначення типу інтелекту.

Все що вам потрібно – кинути швидкий погляд на картинку та зафіксувати, що ви побачили першим

тест по картинці
Фото: https://tsn.ua/

Результати тесту:

Мозок

Якщо ви в першу чергу зафіксували для себе картинку мозку, значить ви більше належите до "технарів". У вас аналітичний склад розуму, ви раціональна і прагматична людина. Вас більше приваблюють у житті точні науки, логіка та завдання з зірочкою. Ви мислите дуже раціонально, вмієте прораховувати всі ходи наперед і знаєте, як влаштовані різні фізичні явища чи складні механізми. При цьому вам може бракувати емпатії, емоційності та порозуміння з людьми.

Квіти

Якщо ви насамперед зафіксували собі на малюнку квіточки, значить ви більше "гуманітарій". Ви глибока людина, яка має неймовірну емпатію. Ви швидко знаходите спільну мову з людьми, вмієте підтримувати спілкування, можете вислухати та дати пораду. Швидше за все, ви цікавитеся психологією, літературою, у вас багатий словниковий запас і схильність до швидкого вивчення мов.

Раніше "Телеграф" розповідав про захоплюючий візуальний тест. Просто виберіть одну картинку та дізнайтеся, який ваш ідеальний чоловік.