Заберіть це негайно: що не можна зберігати у шафці під кухонною раковиною

Читать на русском
Автор
8839
Ви про це навіть не здогадувалися
Ви про це навіть не здогадувалися. Фото Freepik

Це загрожує наслідками

Кожен господар квартири намагається ощадливо використовувати простір. Це стосується й кухні. Ми вже розбирали, навіщо потрібна висувна скринька під духовкою, тепер поговоримо про шафи під кухонною раковиною.

Простір для зберігання під вашою кухонною раковиною може виявитися неймовірно корисним. Однак далеко не всі предмети призначені для зберігання у цьому місці, ми з "РБК-Україна" розповімо про це детальніше.

Що не можна зберігати під кухонною раковиною.

Волога може спричинити корозію та пошкодити дрібну побутову техніку. З цієї причини зберігати її краще у шафі, гаражі, підвалі чи коморі.

Краще не ховати в цю шафку і корм для свійських тварин — вона покриється пліснявою і буде непридатною для вживання. Краще зберігати його в герметичних упаковках, на полиці у коморі.

Неприпустимо тримати під раковиною розчинники, поліролі, фарби та засоби для чищення. Це може спричинити пожежу.

Необхідно прибрати з шафи також промаслені ганчірки та схильні до займання. Це допоможе уникнути небезпечних наслідків. Краще зберігати їх у прохолодних та сухих приміщеннях, де до них можуть дістатися лише дорослі.

Простір під кухонною раковиною — не місце для зберігання паперових рушників або серветок. При протіканні труб можуть бути частково або повністю пошкоджені водою.

Лампочки – дуже делікатний предмет, щоб відправляти їх на зберігання під раковину. А якщо вони випадково розіб’ються, уламки під раковиною буде дуже складно зібрати.

Що можна зберігати під раковиною

У цій шафці найкраще зберігати:

  • засоби для чищення раковини, миття посуду;
  • щітки, губки, скребки;
  • вогнегасник.

Раніше ми розповідали, чому не можна змивати кавову гущу у раковину. Це може спричинити наслідки.