Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Стрільців чекає розчарування, а Тельців — великий успіх

Читать на русском
Автор
94040
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 18 по 24 грудня 2023 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 18 по 24 грудня 2023 року. Фото pixabay.com

Розповідаємо, чого чекати всім знакам протягом тижня

На третьому тижні грудня на багатьох чекає фінансовий застій і витрати, проте деякі знаки Зодіаку зможуть досягти успіхів у справах і отримати прибуток.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 18 по 24 грудня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Світ

На наступному тижні на Вас чекає успішне вирішення фінансових питань, процвітання та достаток. Можливе також одержання спадщини, зміна місця проживання або далека дорога.

Телець — Сонце

Ця карта обіцяє успіх у ділових справах та фінансових вкладеннях, підвищення рівня життя та процвітання. Цього тижня справи різко можуть покращити.

Близнюки — перевернутий Туз мечів

На цьому тижні Вам може здатися, що прості завдання забирають у Вас більше часу та сил, ніж зазвичай. Бережіть себе і не перестарайтеся. А якщо раніше Ви когось образили, — незабаром доведеться розплатитися за це.

Рак — перевернута Шістка кубків

Особливих змін у найближчий тиждень очікувати не варто, тим паче на краще. У цьому положенні карта каже, що Ви можете бути схильні аналізувати минулий негативний досвід та применшувати наявні проблеми, через що нічого не зміниться.

Лев — перевернені Закохані

Як можна зрозуміти з назви карти, вона більше про кохання та стосунки, ніж про фінанси, — проте, згідно з тлумаченням, у професійній сфері на тижні теж можуть чекати невдачі, розчарування, проблеми з комунікаціями на роботі.

Діва — перевернутий Паж пентаклів

У цьому положенні карта каже, що наступного тижня Ви будете схильні більше халтурити, витати в хмарах і витрачати гроші, ніж заробляти.

Терези — перевернутий Лицар пентаклів

На зрушення у плані фінансів цього тижня особливо не варто розраховувати, — у цьому положенні карта каже, що Ви начебто й працюєте, але винагороди, яку вважаєте заслуженою, не отримуєте.

Скорпіон — перевернута Сімка мечів

У цьому положенні карта не віщує зрушень у фінансових та професійних справах найближчого тижня, — Ви будете налаштовані песимістично і самі нічого для цього не робитимете.

Стрілець — Вісімка кубків

На наступному тижні на Вас може чекати застій у справах, необхідність зміни сфери діяльності, прощання з нерентабельними проєктами.

Козоріг — перевернута Четвірка мечів

У цьому положенні карта каже, що наступного тижня Ви можете бути не організовані та літати у хмарах, у зв’язку з чим плани та творчі задуми реалізувати не вдасться.

Водолій — перевернутий Туз кубків

Поки всі блага, доленосні зустрічі та можливості розбагатіти пройдуть повз Вас, а надії на покращення фінансового стану не виправдаються. Ваші спроби або не ознаменуються успіхом, або не зможете їх гідно реалізувати.

Риби — Повішений

Вас у найближчому майбутньому може чекати втрата житла та роботи, може виникнути необхідність розбиратися з рахунками, через що вільних грошей на себе не буде. Не підписуйте нічого бездумно, є ризик стати жертвою фінансової махінації.