Що робити, щоб взуття не ковзало взимку: прості поради

Читать на русском
Автор
16179
Слизьке взуття взимку можна легко зробити стійким
Слизьке взуття взимку можна легко зробити стійким. Фото pexels.com

Не варто витрачати захмарні суми на спеціальні черевики, можна скористатися простими лайфхаками

Ви вже знаєте, як правильно одягати взимку дітей різного віку. А ось як захистити взуття в мінусову температуру та зробити його стійким, ми вам розповімо сьогодні.

Ожеледиця і мокрий сніг найчастіше стають причинами отримання травм взимку, адже не все взуття має надійну підошву. Аби забезпечити собі стійке положення, не варто витрачати нечувані суми на спеціальні черевики, можна скористатися простими лайфхаками, про це розповість "Телеграф".

Капронові колготи

Треба перевернути черевики підошвою вгору і над нею підпалити шматок капрону. Він буде капати на підошву, засихати і створювати захисний шар від льоду. Головне — дуже обережно проробляти цю маніпуляцію, аби не обпектися.

Супер клей

Клей потрібно точково нанести на суху підошву взуття в районі носка і каблука, а зверху посипати піском. Дочекатися, поки він засохне, усе – спокійно можна йти на вулицю та не боятися ожеледиці.

Наждачка

Наждачний папір варто приклеїти на підошву взуття.

Льодоступи

Спеціальні накладки-льодоступи продаються у взуттєвих магазинах або на ринку, вони легко одягаються на черевики, так само легко знімаються. Спосіб надійний та перевірений.

Раніше "Телеграф" писав, як варто одягнутися взимку, щоб це було надійно. До кожного шару в зимовому одязі — свої вимоги.