Загорніть у туалетний папір: як просто вкоренити декабрист за місяць (фото)

Читать на русском
Автор
30323
Вкоренити декабрист не складає труднощів
Вкоренити декабрист не складає труднощів. Фото ukr.media

Живці більше не згниють

Як приємно в холодну пору року спостерігати за цвітінням декабриста. Це особливо чарівно, коли цей період збігається із новорічними святами. Однак, якщо ви хочете, щоб живці рослини укоренилися за місяць, необхідно знати один зі швидких способів.

Живці декабриста закріпляться повністю протягом місяця, достатньо лише використати туалетний папір і тканину, пише cpykami. Просто оберніть стебла декабриста туалетним папером, і вони швидко почнуть проростати. Цей метод укорінення квітучого кактуса дуже простий та ефективний. З таким підходом стебла більше не зазнають гниття.

Як укоренити живці декабриста

Відріжте живці декабриста на три частини і оберніть кожен з них у клаптик туалетного паперу. Розкладіть підготовлені стебла на тканині та розпорошіть воду з пульверизатора. Дозвольте їм проростати, періодично зволожуючи.

декабрист розсада
Іноді зволожуйте

Так живці чудово приживуться, утворюючи коріння. Посадіть їх у ґрунт, і декабрист виростить ще більше коренів. Укорінення декабриста – процес легкий. Тканина та туалетний папір допоможуть запобігти гниттю та створять сприятливе середовище для успішного вкорінення.

декабрист розсада
Декабрист випустить ще більше коріння

Раніше ми писали, як "оживити" занедбану орхідею. Названо чудове підживлення для домашньої квітки.