Гороскоп на 11 грудня: онлайн-шопінг підніме настрій, а небезпечні справи вдало вирішаться

Читать на русском
Автор
22852
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 11 грудня 2023 року
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 11 грудня 2023 року. Фото Getty Images

Намагайтеся мислити трохи егоїстичніше у перший день тижня

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп 11 грудня. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами для представників кожного знаку Зодіаку, а також ділимося порадами астрологів на цей понеділок.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Варто тимчасово відкласти тренування та взятися за поглиблене засвоєння нових знань. Навчання – це завжди актуально, особливо коли впевнені у корисності одержуваної інформації. Правильно розставлені пріоритети допоможуть знайти по-справжньому цінні знання. Овен — один із щасливчиків року Дракона.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Сприятливий характер дня. Вплив нічних світил сприяє початку нових починань та завершенню тих, що не можуть довше чекати. Цей період ідеально підходить для творчої активності та внесення кардинальних змін у життя. Прекрасний час для переходу на новий рівень у стосунках.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Краще дотримуватись гасла "вперед і тільки вперед". Астрологи радять не здаватися та зберігати віру у свої сили. Хоча на заваді можуть виникнути перепони, їх краще розглядати як можливості стати сильнішими, а критику сприймати з легкістю.

Рак (22 червня — 22 липня)

Акцентуйте на необхідності проявляти відповідальність та максимально відповідати вимогам керівництва. У разі сумлінного виконання обов’язків це може прискорити процес отримання бонусів чи підвищення. Але не забувайте і про інші сфери, що потребують уваги.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Є можливість працювати віддалено. Енергія власного дому позитивно позначиться на вашому успіху у різних сферах. У важких ситуаціях можна покладатися на інтуїцію, проте варто тимчасово відмовитися від ухвалення порад оточуючих. Онлайн-покупки можуть підняти настрій.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Обставини цього дня активно перешкоджатимуть успіху у звичних справах. Через незначні, але суттєві спотворення збільшиться ризик помилкової оцінки перспектив, можливо, з’явиться плутанина у стосунках з іншими людьми або у власних можливостях.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Втома відступить, емоційний "горизонт" проясниться. Разом з цим може виникнути відчуття нестачі руху та активних соціальних контактів. Нічні світила, однак, радять у другій половині дня уникати ризиків та не квапити події.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

День принесе матеріальне везіння, надаючи можливості придбати щось вигідне або отримати підтримку при перепродажі майна, вирішенні боргових питань та участі у ліквідаціях та розпродажах. Небезпечні моменти успішно вирішаться. Скорпіони купатимуться в коханні у 2024 році.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

У другій половині дня можуть виникнути обов’язки або нестандартні ситуації. Щоб уникнути перенесення завдань на наступний день і хаосу в обов’язках, важливо приступити до вирішення завдань негайно.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

День може бути напруженим, тому краще більше відпочивати та уникати навантаження справами. Пам’ятайте про турботу про себе та розвивайте певний егоїзм, щоб уникнути захоплення тими заняттями, які не приносять вам жодної користі.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Носіть одяг кольору своїх очей – це допоможе залучити більше позитивної енергії із Всесвіту. Цього понеділка буде легше досягати успіхів у різних сферах життя, проте варто уникати поспіху при просуванні у нових справах. Водолій розбагатіє 2024 року.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Ранкові події можуть створити дисонанс, і, можливо, з’явиться почуття втрати впевненості у собі. Настрій вагатиметься, піднімаючись і опускаючись. Присвятіть час приємним та активним заняттям, щоб уникнути рутини та сміливо звернути погляд у майбутнє.