Гороскоп на 10 грудня: не соромтеся витрачати гроші на те, що приносить вам щастя

Читать на русском
Автор
27500
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 10 грудня 2023 року
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 10 грудня 2023 року. Фото Getty Images

Стати привабливішими для інших людей допоможе доброта

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на 10 грудня. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами для представників кожного знака Зодіаку, а також ділимося порадами астрологів на цей недільний день.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Можливо, хтось постарається сильно вас "потрясти". Намагайтеся зберігати спокій у відповідь на критику та зауваження. Дозвольте людям висловлювати свою думку, навіть якщо вона видається дивною. Головне зараз – не відступати від своїх переконань. Овен — один із щасливчиків року Дракона.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Кохання здатне заліковувати будь-які рани, і цієї неділі це особливо важливо. Пориньте у це почуття, займаючись пошуками другої половини або проводячи вечір із близькою людиною. І, найголовніше, не забувайте любити себе.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Цього дня рекомендується не вдаватися до ризикованих справ: хоч би що ви зробили, існує ризик невдачі. Краще утримайтеся від складних завдань та нових починань, приділіть увагу своєму добробуту та внутрішньому комфорту.

Рак (22 червня — 22 липня)

Стережіться людей, чиє мислення найчастіше підпорядковане стереотипам, навіть якщо це стосується ваших близьких. Їхні висловлювання можуть посіяти сумніви щодо обраного вами шляху до успіху. Рекомендується зберігати свої плани у секреті.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Нічні світила застерігають від здійснення великих покупок, угод, обміну валюти та ризикованих пригод. Перемоги здадуться сумнівними, а отримана вигода може виявитися ілюзорною, покупка — марною, а удача — хибною.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Обставини цього дня активно перешкоджатимуть успіху у звичних справах. Через незначні, але суттєві спотворення збільшиться ризик помилкової оцінки перспектив, можливо, з’явиться плутанина у стосунках з іншими людьми або у власних можливостях.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Тим, хто шукає свою другу половинку, рекомендується ретельно підходити до вибору близької людини. Для того, щоб стати більш привабливими, слід дотримуватися доброти та включити велику кількість білого кольору у свій образ.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Підходящий час для заняття домашніми справами, проведення прибирання та очищення житла від непотрібних речей. Всі ці заходи допоможуть загострити інтуїцію, покращать настрій та стимулюють інформаційні потоки. Краще уникати конфліктів та утримуватися від необдуманих вчинків. Скорпіони купатимуться в коханні у 2024 році.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Це ідеальний час для шопінгу. Купуйте подарунки для близьких, насолоджуйтесь розвагами та не соромтеся витрачати гроші на те, що приносить вам щастя. Увечері можна зайнятися домашніми справами та прибиранням. Варто направити свою фантазію у нематеріальні сфери, наприклад, у кохання.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Загальний настрій дня коливатиметься між невдоволенням та розчаруванням, а також моментами втоми та зневіри. Не варто сприймати це особисто — скоріше це результат енергетичного спаду після яскравих попередніх днів. У такій ситуації краще приділити увагу рутинним справам.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Цієї неділі нічні світила не розташовані на вашу користь. Хоча зазвичай у такі дні рекомендується більше відпочивати та рідше ризикувати, у цей день варто порушити ці правила. Слід довіряти своїй інтуїції та не боятися невеликих авантюр. Водолій розбагатіє у 2024 році.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Цей день чудово підходить для виконання складних та монотонних завдань, а також для фізичних вправ. Будьте обережні у спілкуванні з оточуючими, оскільки можливі зради та брехня. Важливо перевіряти факти на достовірність.