Гороскоп Таро на тиждень: Діви вирішать усі питання, а Близнюки виконають бажання

Читать на русском
Автор
84639
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 11 по 17 грудня
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 11 по 17 грудня. Фото shutterstock.com

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Середина грудня у 2023 році багатьом дасть можливості реалізувати "під ялинку" свої бажання та мрії, тоді як іншим доведеться несолодко.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 11 по 17 грудня 2023 року включно.

Овен — перевернутий Туз мечів

У цьому положенні картка попереджає, що Вас можуть підстерігати проблеми на роботі або із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також картка може вказувати на наявність проблем із здоров’ям.

Телець — Туз кубків

Це карта любові духовної та емоційної. Можливо, ось-ось виповниться давнє таємне бажання або зустрінеться справжнє кохання. Прислухайтеся до інтуїції і не проґавте можливість провести час із близькими.

Близнюки — Зірка

Найближчим часом Вам як ніколи легко буде реалізувати Ваші мрії та таланти, Ви будете "в ресурсі" для самореалізації. Навіть якщо ніколи раніше не пробували, займіться медитацією. Це може допомогти Вам відкрити внутрішні таланти або знайти вихід із складної ситуації.

Рак — перевернута Шістка мечів

У найближчий тиждень Вам не залишиться нічого іншого, як поглянути на існуючу проблему під іншим кутом і нарешті взятися за її вирішення, оскільки можливості втекти від неї вже не буде. Цікаво, що згідно з іншим тлумаченням ця карта також може пророкувати освідчення в коханні.

Лев — перевернутий Диявол

Зазвичай це карта токсичності, страху та помилок, але в перевернутому вигляді вона навпаки вказує на те, що Ви наберетеся сили та хоробрості, щоб почати звільнятися від маніпуляцій та негативу, які тиснули на Вас останнім часом у якійсь із сфер життя.

Діва — Колісниця

Найближчим часом Ваш розум буде сильнішим за емоції, через що тиждень стане дуже вдалим для вирішення важливих питань, позбавлення всього зайвого і старого, початку здорового способу життя.

Терези — Вісімка пентаклів

Це карта самопізнання та саморозвитку з метою отримання у майбутньому матеріальних благ та благополуччя. Цього тижня Ви будете "в ресурсі" плідно працювати над собою, можете познайомитися з потрібними людьми або, можливо, навіть відкриєте нову справу. Зараз саме час докласти зусиль, у майбутньому вони обов’язково виправдають себе.

Скорпіон — Король жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка обіцяє, що удача посміхнеться Вам, якщо Ви докладете зусиль для отримання бажаного. Також карта може говорити про майбутній щасливий шлюб або отримання спадщини.

Стрілець — перевернута Четвірка кубків

У звичайному положенні ця карта говорить про відчуження від світу і переоцінці цінностей, однак у перевернутому положенні вона вказує на те, що Ви нарешті готові попрямувати назустріч пригодам та новим шансам, відкритися для нових почуттів, надій та емоцій.

Козоріг — Дев’ятка мечів

Ви можете зіткнутися з напливом провини та розпачу, через що можуть виникнути розгубленість і навіть ненависть до себе. Що б не трапилося, — не звинувачуйте себе надто сильно, і рано чи пізно всі негаразди закінчаться.

Водолій — Двійка жезлів

Це — Владика домініону, який має на озброєнні минулі здобутки, і разом із ними замислює нову справу, яка має всі шанси на успіх. Але уникайте занадто поспішних рішень, це може вийти вам боком.

Риби — П’ятірка кубків

Друга назва цієї карти "Владика нестачі в насолодах", і у звичайному положенні вона негативна, проте у перевернутому вигляді несе нові надії. Все налагодиться, і до Вас повернеться втрачена впевненість у собі. Також може з’явитися хтось із минулого, але повернення це буде позитивним.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця грудня за картами Таро.