Не цілуйтеся на сходах та не носіть обручку до весілля: прикмети про кохання

Читать на русском
Автор
1957
Прикмети про кохання
Прикмети про кохання. Фото kr.informator.ua

Розповідаємо, які прикмети можуть принести вам розлучення

Кажуть, кохання завжди приходить неочікувано. Насправді всесвіт посилає нам велику кількість знаків. Зазвичай ми їх не помічаємо або ж просто ігноруємо. Однак, треба навчитися їх бачити.

Знайти кохання — це лише перши етап. Треба вміти його зберегти. Потрібно частіше говорити коханій людині про свої почуття та розвивати їх. Про це розповідає ukr.media.

Прикмети про кохання. Що не можна робити закоханій парі

  • Якщо ви зустрічаєтеся з коханою людиною на природі, краще це робити біля підніжжя пагорба або біля берега озера чи іншої водойми. Саме ці місця скріплюють почуття закоханих та забезпечують вірність у майбутньому.
  • Коли призначаєте побачення, слід бути якомога далі від тополь, мостів та перехресть. В таких місцях кохання має здатність розсіюватись і розтавати.
  • Заручені пари не повинні з’являтися удвох на фото. Це означає що ви розлучитесь або сімейне життя швидко закінчиться.
  • Обійматися, цілуватися та говорити слова кохання на сходах не можна. е призведе до розпаду стосунків.
  • До весілля не можна міряти або ж носити обручку. Це спричинить несподіваний розрив.

Прикмети як вберегти кохання

Бірюза вважається каменем-покровителем кохання. Цей мінерал захищає велике почуття від зла та зрад. Купуйте та даруйте один одному прикраси з бірюзою.

Отже, пам’ятайте, що кохання — це не лише пристрасть та потяг, а й робота над собою та над стосунками. Раніше "Телеграф" розповідав, чи можна тримати фіалку в оселі та до чого в житті це може призвести.

І пам'ятайте: мало знайти любов — потрібно вміти її зберегти. Частіше говоріть про своє кохання, більше цілуйтеся, даруйте подарунки і квіти, тому що любов — це не тільки пристрасть і потяг, це ще й робота.