Топ-5 ідей модного манікюру в яскравих кольорах (фото)

Читать на русском
Автор
23771
Дбайте про свій образ щодня
Дбайте про свій образ щодня. Фото Freepik

Руки жінки є її візитівкою, тож не забувайте, щоб вони були охайними та красивими

Дуже приємно, коли жіночий образ є гармонійним та відображає не лише її смаки, але й сам настрій та характер. Ми вже розповідали, які модні кольори можуть привабити Зеленого Дракона, а сьогодні зупинимось на яскравому манікюрі.

"Телеграф" зібрав модні варіанти декору нігтиків, які точно вам сподобаються. Все залежить передусім від вашого внутрішнього відчуття: сьогодні, приміром, ви яскрава спокусниця, а незабаром – ділова леді, а ще через деякий час – невинна фея в пастельних кольорах.

Словом – експериментуйте.

Короткі нігті

Якщо вам зручно з коротенькими нігтями, обирайте не дуже вбивчі кольори, щоб підкреслити свою природність. Напередодні новорічно-різдвяних свят можна зупинитися на натуральних відтінках, але з яскравими акцентами у вигляді ялинок, іграшок, капелюшків Санта Клауса, ріжок оленів тощо.

Ці варіанти для зимових свят

Нігті-зебра з різними акцентами

Зебра може бути не лише чорно-білою, а прекрасно впишеться в ваш образ, якщо ви оберете інші кольори. Однозначно, такий декор стильний.

Червоно-біла зебра - правда гарно?!

Голографічний манікюр

Такі варіанти для жінок, які люблять блиск не лише на Новий рік. Тут обійдеться без звичайних блискіток, адже голографічні лаки самі по собі самодостатні в плані яскравості.

Для жінок, які люблять блиск

Обмре

Якщо ви любите різні кольорові переходи: від світлого до темного або ж навпаки, потіште себе таким варіантом.

Пограйтеся відтінками

Стемпінг

Чорний колір у поєднанні із золотистим або сріблястим має дуже стильний вигляд. Комбінуте. Як додаток можна обрати мінімалістичні малюнки.

Чому б не скомбінувати чорний із золотистим

Раніше "Телеграф" писав, які стримані та елегантні варіанти манікюру модні останнім часом. Світлі варіанти декору не втрачають актуальності в будь-яку пору року.