Елегантність і простота: що буде модно в наступному 2024 році

Читати російською
Автор

Які модні тенденції будуть актуальними в наступному році

Модна індустрія дуже непередбачувана. Покази мод в Нью-Йорку, Парижі, Мілані та Лондоні диктують моду, якої всі дотримуються. Неочікуваним трендом стала дорожня сумка як повсякденний аксесуар. Поговоримо сьогодні про моду на 2024-й рік.

Мас-маркет вже давно став трендовим та перестав поступатися модою світовим кутюрним брендам. Слід розглянути, на які тренди будемо орієнтуватися в наступному сезоні. Про це пише focus.

Тренди в одязі 2024

Прозорі речі. Ще в минулому сезоні в тренди увірвалися напівпрозорі речі. Романтичні сукні Вікторії Бекхем підкорили світ своєю стриманістю та аристократичністю. Також неймовірно стильними будуть широкі штани палаццо та спідниці.

Трендовий напівпрозорий светр /focus.ua

Шкіра. Набере піку своєї популярності в сезоні весна-літо 2024. Все більш актуальними стають еко-шкіра і веганська. Мають прекрасний вигляд куртки та жакети з цього матеріалу. Кроп-топ та джинси з високою посадкою під оверсайз бомбером — чудовий стиль для любителів стріт-стайлу.

Куртка-авіатор оверсайз /focus.ua

Бахрома. У тренди повертається розкіш. Він буде популярним і мас-маркеті, і серед зірок. Також повернуться стрази та сяйво в образи.

Стильний образ з бахромою /focus.ua

Біла сукня. Цей тренд виглядає по-особливому елегантно. І довжина міні, і міді, і максі мають свої родзинки. В’язані сукні в рубчик теж не поступаються красою коротким сукенкам.

Трендова в'язана сукня в рубчик /focus.ua
Стильна біла сукня міні /focus.ua

Раніше "Телеграф" розповідав, яке взуття модне в цьому сезоні. Коричневий колір знову актуальний.