З грошима буде дуже туго: на ці знаки Зодіаку ось-ось чекає невдача з фінансами

Читать на русском
Автор
30719
Freepik

На Миколая у них фінанси співатимуть романси

Чим ближче до новорічних свят, тим більше хочеться всього купити, і щоб на все вистачило грошей. Однак одразу для п’яти знаків Зодіаку є не надто приємні новини, — у них найближчим часом із фінансами не залагодиться.

Йдеться про такі знаки як Овен, Телець, Близнюки, Рак та Терези. Про це говорить фінансовий гороскоп Таро, складений для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 4 по 10 грудня.

Овнам випала перевернута Десятка жезлів

Цього тижня Вас переслідуватиме тривожність, пов’язана з питанням фінансів, у Ваші очікування не виправдаються. Однак не сумуйте надто сильно, швидше за все це тимчасове явище.

Тельцям випав Блазень

Навіщо Дурню гроші? Вони його не люблять, а йому й без них добре живеться. Постарайтеся відволіктися від матеріального. У справах все може бути не дуже, можливо, доведеться змінити місце проживання, але Ви з цим впораєтеся.

Близнюкам випав перевернутий Маг

Ви можете потрапити в якусь тупикову ситуацію, через що може зникнути бажання розвиватися. Не варто розраховувати поки що на кар’єрні звершення.

Ракам випав перевернутий Диявол

Ваше фінансове становище найближчим часом буде хитким. Вас можуть виставити крайнім у якійсь неприємній ситуації, пов’язаній із грошима чи роботою.

Терезам випала перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні карта каже, що на тижні Ваш успіх може піти у Вас з-під носа і дістатись комусь іншому.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в плані грошей до кінця року.