Гороскоп на 4 грудня: у цей день можливі інтриги та повернення до колишніх коханих

Читать на русском
Автор
26123
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 4 грудня 2023 року Новина оновлена 04 грудня 2023, 05:11
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 4 грудня 2023 року. Фото Getty Images

У перший день тижня варто згадати про свої найзаповітніші бажання

Видання "Телеграф" публікує гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 4 грудня, де розповість, які сюрпризи приготували зірки представникам зодіакального кола і що радять астрологи вам цього понеділка.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Прекрасний час для того, щоб озирнутися на минуле. Якщо у вас є забуті бажання, то зараз є найкращий момент, щоб повернутися до них. Можливості для їх здійснення з’являться природним чином, а те, що здається неможливим, стане цілком реальним.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Цей день принесе звільнення від обтяжень, які ви кілька днів тому звалили на себе, і зараз ви не знаєте, як із цим впоратися. Обставини, що трапляться, позбавлять вас від нав’язливих обов’язків і відповідальності з цього питання. Тельців чекає самотність у 2024 році.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

День може бути насиченим та складним, тому краще більше відпочивати та менше перевантажувати себе справами. Спробуйте думати трохи егоїстичніше, щоб уникнути невигідних для вас занять, в яких можуть спробувати вас залучити близькі або друзі.

Рак (22 червня — 22 липня)

Варто згадати про свої найзаповітніші бажання. Зараз Всесвіт готовий підтримати вас у їхньому здійсненні. Астрологи радять приділяти увагу своїм мріям і робити всі необхідні кроки для досягнення поставленої мети.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Нерозв’язані справи можуть стати значною перешкодою на шляху до досягнення мети. Варто утриматися від початку нових завдань, якщо попередні не завершено. За наявності енергії та удачі можливе вирішення всіх труднощів та продовження на шляху до успіху.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

У фінансовій сфері астрологи радять зайняти оборонну позицію, оскільки можуть виникнути атаки з боку ворогів та недоброзичливців. У любовних стосунках, навпаки, рекомендується проявити більше активності.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Варто відкласти ініціативу, особливо на початку дня, оскільки цей час, хоч і приємний, але багатий на фантазії. Важливі плани краще перенести на денний або вечірній час, коли туман розсіється, і інтуїція досягне свого піка.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

День сприятливий для приємного спілкування, підтримки дружніх та романтичних стосунків, а також для покращення атмосфери у сім’ї. Астрологи попереджають про можливий сплеск симпатії до минулих партнерів та старих зв’язків, але краще бути обережними, оскільки можливі інтриги.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Позитивний настрій дня сприятиме успішним результатам у ваших починаннях. Ви зможете досягти своєї мети легше і швидше, ніж очікували, завдяки підтримці зірок. Особиста чарівність і загальна успішність додадуть вам переваги, і в рамках розумного можна піти на невеликі ризики. Стрільці вийдуть із боргової ями.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Нічні світила рекомендують уникати ризикованих та небезпечних заходів у цей день. Варто зосередитися на справах, які не можуть нашкодити, та обмежити контакт із заздрісними людьми, щоб уникнути негативу та можливих проблем.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Цей день сприятливий для збільшення продуктивності та досягнення успіхів. У роботі варто взятися за проєкти та справи, які можна завершити цього понеділка. Однак краще діяти спільно з однодумцями. Навчання, засвоєння нової інформації та навичок також будуть успішними у довгостроковій перспективі. У Водоліїв розпочнеться непростий період у грудні.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Ідеальний момент для зміцнення сімейних зв’язків, насолодження відпочинком у колі близьких та другої половинки. Це також чудовий час для спілкування з друзями та пошуку нових знайомств. У другій половині дня можна вирушити на шопінг.