Для п’яти знаків рік Зеленого Дракона 2024 буде найщасливішим

Читать на русском
Автор
104788
Дракон благоволитиме 5 знакам китайського гороскопа
Дракон благоволитиме 5 знакам китайського гороскопа. Фото Freepik

Вони відчують на собі успіх у багатьох сферах життя

Вступаючи у 2024-й, ми вітатимемо рік Зеленого Дерев’яного Дракона. І хоча за китайськими розрахунками ця тотемна істота почне правити лише з 10 лютого, багатьом представникам знаків Зодіаку не терпиться дізнатися, що на них чекає в найближчому майбутньому.

Астрологи розповіли, що п’ять знаків східного гороскопа зможуть насолодитися солодким життям наступного року під керуванням Дракона. Їм найбільше пощастить 2024-го, пише thechinesezodiac.

Мавпа

Мавпи відчують успіх у різних сферах свого життя, особливо в нових починаннях. На них чекають нові перспективи та визнання з боку керівництва на роботі. Особливо сприятливим періодом для Мавп буде жовтень.

Пацюк

На Пацюків чекає активний і продуктивний рік, в якому безліч ідей можуть бути втілені в життя. Також існує велика ймовірність, що самотні Пацюки зустрінуть своє кохання. Березень, червень та вересень вважаються найбільш вдалими місяцями.

Півень

У новому році на Півнів чекає фінансовий успіх і просування кар’єрними сходами. Особливо сприятливим місяцем для них стане грудень.

Змія

Змії зможуть досягти всіх поставлених перед собою цілей на початку 2024 року. Особливо успішними будуть перші чотири місяці та серпень. На них також чекає гармонія у стосунках.

Дракон

Дракони стануть справжніми щасливчиками. Важливо скласти хороший план і забезпечити ретельну організацію, щоб досягти успіху у всіх сферах життя. Особливо успішним місяцем буде квітень.

Раніше астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку буде в улюбленцях Зеленого Дракона у 2024 році. Вони будуть вдячні символу китайського гороскопа.