Один інгредієнт зробить квашену капусту неймовірною: секретний спосіб досвідчених кулінарів

Читать на русском
Автор
25501
Навіщо до квашеної капусти додають мед
Навіщо до квашеної капусти додають мед. Фото prostoway

Хитрість, про яку знають одиниці

Ми розповідали як смачно заквасити капусту з калиновим соком. Ягоди у закусці відповідають за якість смаку квашеної капусти. Тепер розповідаємо про хитрість, яку знають одиниці. Вона полягає у вчасному та потрібному додаванні одного секретного інгредієнта.

Для приготування ідеальної квашеної капусти потрібно додавати такий інгредієнт, як мед. Про це розповіли на порталі "Добрі новини".

Комусь може здатися, що цей солодкий компонент зіпсує фірмовий смак закуски. Та насправді він лише підкреслить природний смак ферментованого продукту, надасть йому ніжності та вишуканості. Смак стане збанансованим.

Використання цього інгредієнту також дуже позитивно вплине на колір страви, і дозволить зберегти її апетитний вигляд. На трилітрову банку капусти буде достатньо всього однієї столової ложки меду без гірки.

Саме додавання до квашеної капусти меду допоможе збільшити термін її придатності у природний спосіб. Також ми розповідали, чим відрізняється "хлопчик" від "дівчинки" оселедця та яку рибу краще обирати.