Китайський гороскоп 2024: Зелений Дракон виконає бажання та принесе багатство цим чотирьом знакам

Читать на русском
Автор
6249
Символом 2024 року китайським гороскопом стане Зелений Дерев’яний Дракон
Символом 2024 року китайським гороскопом стане Зелений Дерев’яний Дракон. Фото Freepik

Кому зі знаків китайського гороскопу пощастить у рік Зеленого Дракона

Вже незабаром українці зустрічатимуть 2024 рік. Символом цього року за китайським гороскопом стане Зелений Дерев’яний Дракон. Головними щасливчиками року стануть люди, народжені в рік Дракона, проте є ще кілька, до яких Дракон буде прихильним.

Як пише "Телеграф" з посиланням на The Chinese Zodiac, у рік Зеленого Дракона пощастить також Мавпам, Півням та Зміям. Пропонуємо дізнатися докладніше, що і кого чекає в 2024 році.

Мавпа

У новому році Мавп переслідуватиме успіх у всіх справах та починаннях. Цей рік стане вдалим для початку своєї справи, нових проектів, переїздів та зміни роботи. У вас буде багато цікавих можливостей, щоб реалізувати себе. Особливо сприятливим для Мавп стане жовтень.

Півень

У новому 2024 році Півнів чекає фінансовий підйом, справи підуть в гору, як і доходи. У вас з’являться нові можливості в кар’єрі, не проґавте нові цікаві проекти, це допоможе покращити матеріальне становище. Найуспішніший місяць у новому році для Півнів — грудень.

Змія

У новому році успіх буквально йтиме по п’ятах за Зміями. На початку року ви зможете нарешті досягти своїх цілей. А далі чекайте нових можливостей та цікавих пропозицій. 2024 року Змії мають шанс налагодити особисте життя. Сприятливий місяць – серпень.

Дракон

Звичайно, в рік Зеленого Дерев’яного Дракона найбільше пощастить саме Драконам, вони будуть улюбленцями фортуни. На початку року складіть план на весь рік, загадайте бажання і сміливо йдіть до своїх цілей. У вас точно все вийде. Найвдаліший і найсприятливіший місяць для Драконів — квітень.

Раніше "Телеграф" розповідав про фінансовий гороскоп Таро на тиждень із 27 листопада по 3 грудня 2023 року. Овни знайдуть баланс, а Раки втратять дохід.