Три знаки китайського гороскопа зможуть завагітніти в рік Зеленого Дракона 2024

Читать на русском
Автор
37537
Сімейний астропрогноз на 2024 рік
Сімейний астропрогноз на 2024 рік. Фото Freepik

Вони наблизяться на крок до щасливого материнства

Наступного 2024 року настане період Зеленого Дерев’яного Дракона, який обіцяє більші шанси на збільшення сім’ї. Ця зодіакальна істота принесе з собою нові можливості, пригоди, що захоплюють, можливість самореалізації, і навіть може обдарувати представниць деяких знаків тим самим "цікавим становищем".

Так, астрологи розповіли, що стануть на крок ближче до материнства жінки, які народилися у роки Кролика, Змії та Півня. Про це пише thechinesezodiac.

Кролик

Представниці цього знаку переживуть глибоку емоційну трансформацію. У новому році у них буде достатньо сил, щоб позбавитися токсичних стосунків і розпочати процес зцілення. Таким чином, відкриються перспективи для довгоочікуваної вагітності.

Змія

Свою родину матимуть можливість розширити представниці знака Змії. Рік Дракона сприятливий для планування вагітності. Жінки, народжені в рік Змії, мають гарну інтуїцію і мудрість, що робить їх відмінними матерями.

Півень

Рік Дракона зможе настільки надихнути цих жінок, що вони наважаться на важливий крок – завагітніти. Ці особистості можуть бути дбайливими матерями, повністю присвяченими своїм дітям.

Раніше астрологи розповіли, хто зі знаків китайського гороскопа збагатиться у 2024 році. Зелений Дракон буде щедрий до них.