Відбере удачу: рік Зеленого Дракона стане випробуванням для цих знаків східного гороскопа

Читать на русском
Автор
64537
Собаки, Тигри, Кролики та Бики не ладнають із Драконом
Собаки, Тигри, Кролики та Бики не ладнають із Драконом. Фото Freepik

"Дружба" між цими знаками малоймовірна

У східній астрології кожному року відповідає певна тотемна тварина. 2024 року настане Зелений Дерев’яний Дракон, проте не з 1 січня, а 10 лютого.

Згідно з астрологами, деякі знаки китайського гороскопа "не товаришують із Драконом", тому в новому році вони можуть постати перед труднощами, пише obozrevatel. До "чорного списку" потрапили люди, які народилися в роки Собаки, Тигра, Кролика та Бика.

Собака

Собака та Дракон не є союзниками. Вірний і добрий характер Собаки перебуває у протиріччі з наполегливістю Дракона. Це може викликати конфлікти та непорозуміння.

Тигр

Тигри люблять пригоди і схильні до змагань, тоді як Дракони не терплять, коли хтось сумнівається у їхніх лідерських якостях. У 2024 році Тиграм доведеться шукати підтримку та співпрацю, щоб досягти своїх цілей.

Кролик

М’яким і дипломатичним Кроликам доведеться пережити непрості часи. Напористий і динамічний характер Дракона може порушити прагнення Кролика до гармонії та миру. Проте Кролики здатні адаптуватися до нових умов.

Бик

Попри наполегливість та рішучість обох знаків, яскравість Дракона може не відповідати практичному та раціональному підходу Бика. У 2024 році Бикам може знадобитися баланс між традиціями та новими викликами.

Раніше астрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку здійсняться мрії найближчим майбутнім. Три щасливчики зловлять удачу за хвіст.