Таропрогноз на 24 листопада 2023: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в п’ятницю

Читать на русском
Автор
38009
Прогноз Таро, на що всім чекати 24 листопада
Прогноз Таро, на що всім чекати 24 листопада. Фото telegraf.com.ua

Розповідаємо, що чекає на всіх у цей день

П’ятниця, 24 листопада 2023 року, у деяких буде неймовірно успішною та щасливою, тоді як на деяких інших чекають проблеми та поганий настрій.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на двадцять четвертий день листопада. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — Четвірка жезлів, перевернута Трійка пентаклів, перевернуте Колесо Фортуни

Четвірка жезлів

Ця карта ще називається "Владика завершеної роботи" і вона завжди несе лише позитивне значення, обіцяє процвітання, відпочинок, блаженство та успішне завершення задуманого.

Перевернута Трійка пентаклів

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість та відсутність особливого бажання Ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи та закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Перевернуте Колесо Фортуни

Ця карта випадає другий день поспіль у такому розкладі. Вона попереджає, що ось-ось у Вашому житті може повторитися щось неприємне, що вже траплялося, можливо, повернеться стара проблема, яка здавалася вирішеною, або пропадуть старання.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, які нові фільми з високими рейтингами варто подивитися, — відгуки про них дуже хороші.