Забудьте про плісняву: як назавжди позбутися грибка у квартирі

Читати російською
Автор

Ці прості продукти допоможуть вам впоратися з грибком вдома

Грибок у квартирі — велика проблема багатьох людей. Пліснява може призвести до великих проблем зі здоров’ям. Існує безліч способів позбутися цвілі. Сьогодні поділимося найбільш дієвим.

Найперше, що треба робити, щоб запобігти появі плісняви — контролювати рівень вологості в оселі. Слід відчиняти вікна щодня, навіть в холодні пори року. Про це ділиться life-ukr.uaportal. Також вам в пригоді стануть електричні осушувачі. Тепло — найбільш несприятливе середовище для розмноження таких бактерій.

Як вивести цвіль

Вам допоможе такий простий продукт, як оцет. Він слугує дезінфектором в даній ситуації. Слід змішати воду і оцет у співвідношенні 1:1 та налити рідину в пульверизатор. Наносимо розчин на поцвілі ділянки. залишаємо на кілька годин, після чого витираємо його чистою ганчіркою.

Також чудовим засобом від грибка є олія чайного дерева. Вона має антигрибкові властивості та допоможе вам впоратися з проблемою плісняви у квартирі. Потрібно лише додати в воду одну ложку олії чайного дерева та налити в пульверизатор. Добре розмішавши, наносимо на проблемні ділянки і залишаємо на декілька годин.

Ми вже розповідали раніше, як позбутися стійкого нальоту на раковині. Поділилися незвичним методом з використанням лимонного соку.