Як ефективно зекономити місце в ванній: топ-3 робочі ідеї

Читать на русском
Автор
2923
Ідеї для дизайну стильної ванної кімнати
Ідеї для дизайну стильної ванної кімнати. Фото keramis.com.ua

Як стильно та зручно облаштувати ванну кімнату

Раніше ми вже розповідали, як правильно підібрати колір стін для кожної кімнати. Зараз поговоримо про ТОП-3 ідеї ремонту в ванній кімнаті, які допоможуть вам організувати власний простір стильно, зручно та раціонально.

Ці ідеї є водночас практичним, функціональними, та недорогими в реалізації. Про це пише nabuduvaly.com.

Забудьте про рушникосушку

Замість рушникосушки можна побудувати теплу стіну. Такий хитрий метод допоможе вам зекономити вільне місце, якого часто бракує в ванних кімнатах. Це дуже просто зробити — на стіну кріпимо електричну теплу підлогу, а поверх неї укладаємо плитку. А вже на плитку чіпляємо красиві гачки в мінімалістичному стилі, на яких розмістяться рушники.

Переваги цього рішення

  • Ви можете обрати зручний для себе розмір
  • Регулювати температуру дуже зручно
  • Мінімалістичний вигляд, який дозволяє позбавитись від "візуального шуму"
  • Разом із гарним виглядом ви отримуєте опалення ванної кімнати, яке можна вмикати і вимикати будь-коли.

Шафа над інсталяцією підвісного унітазу

Зробивши таку шафу, ви створите додаткове місце для зберігання побутової хімії, косметики та інших приладь. Також така шафа виглядає дуже гармонійно та стильно.

Сушильна машина над пралкою

Такий "лайфхак" економить ще більше місця та робить інтер’єр доконаним. Тепер не треба займати вільний простір розкладною сушкою та шукати окреме місце для сушильної машини. Для цього треба вбудувати сушильну машину у шафу або спеціальну нішу. Слід лише встановити між пралкою і сушильною машиною спеціальну прокладку, яка захищає від різних пошкоджень.

Облаштовуйте свій простір стильно, комфортно, сучасно, а головне — раціонально. А про те, як зробити спа вдома, не витративши великі кошти, ми вже писали раніше.

Матеріал опублікований українською мовою — читати мовою оригіналу