Можна готувати із замороженими ягодами: пишний пиріг до чаю

Читать на русском
Автор
89284
Малиновий пиріг подарує вам смак літа
Малиновий пиріг подарує вам смак літа. Фото gazdynja.com

Ягідки малини роблять пиріг соковитим і надають випічці літній колорит

Сезон ягід уже давно закінчився, але ймовірно морозильна камера тріщить від заморожених фруктів, овочів та ягід на зиму. Тож восени якраз саме час розпочинати не лише пити ароматний обліпиховий чай, але й готувати смачні пироги.

Випічка виходить пухкою та ароматною, а малина надає приємної кислинки. Рецептом смакоти з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".

Як приготувати малиновий пиріг

Інгредієнти:

  • яйце – 4 шт.;
  • сіль – дрібка;
  • цукор – 180 г;
  • ванільний цукор – 1 ч. л.;
  • молоко – 200 мл;
  • соняшникова олія – 120 мл;
  • кокосова стружка – 50 г;
  • борошно пшеничне – 350 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • малина – за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з сіллю, цукром та ванільним цукром.
  2. Влити молоко та олію, збити.
  3. Додати кокосову стружку, перемішати.
  4. Додати просіяне борошно та розпушувач, перемішати.
  5. Форму для випічки застелити пергаментом, вилити більше частину тіста.
  6. Викласти ягоди та залити тістом, що залишилося.
  7. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 50 хвилин.

А якщо ви любите смачні пироги, рекомендуємо також приготувати тертий пиріг з варенням за рецептом "Телеграфа". Приємна кислинка, солодкий корж і хрумка апетитна крихта — цей пиріг вище всяких похвал.