Заради супчика за цим рецептом чоловік приходитиме з роботи раніше

Читати російською
Автор

Така страва заощадить час та сили

Найрізноманітніші супи та незвичайні борщі присутні на нашій кухні давно. Вони ситні, легкі в приготуванні, але при цьому добре засвоюються нашими організмами. До того ж вони низькокалорійні — а це ще один плюс.

Сьогодні разом із "Важно знать" поділимося рецептом супу з фрикадельками, який із задоволенням уплітатимуть уся родина. Заради такої страви чоловік швидше повертатиметься з роботи, а діти — зі школи.

Як приготувати суп з фрикадельками

Інгредієнти:

  • 2 л води;
  • 400 г м’ясного фаршу;
  • 400 г картоплі;
  • 100 г вареного рису;
  • 40 г зеленої цибулі;
  • 1 морквина;
  • лавровий лист, зелень, сіль, чорний мелений перець — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю очистьте, наріжте крейдою кубиками. Очищену моркву натріть на тертці.
  2. Воду доведіть до кипіння та відправте до неї підготовлені овочі.
  3. Фарш посоліть і поперчіть, додайте рис і сформуйте з отриманої маси фрикадельки.
  4. Коли картопля майже звариться, в каструлю відправте фрикадельки разом із лавровим листом.
  5. Цибулю і зелень дрібно наріжте, додайте в суп за 2-3 хвилини до приготування супу.

До такої першої страви чудово підійде чіабата за рецептом "Телеграфа". Ви збожеволієте від цього смаку.