Як стати успішним на роботі за феншуй: два східних секрети

Читать на русском
Автор
2376
Правильне оформлення простору має значення
Правильне оформлення простору має значення. Фото Freepik

Зверніть увагу на своє робоче місце

Поради східного феншуй стануть підмогою для всіх знаків Зодіаку, які хочуть мати більше можливостей для підвищення зарплати та просування кар’єрними сходами. Не тільки певні рослини та квіти на роботі сприяють успіху, а й правильне оформлення робочого місця!

Сподіваємося, що завдяки цій статті ви зможете дізнатися більше про секрети феншуй для успіхів у роботі. Порадами ділиться портал Knowinsiders.

Як залучити успіх на роботі за феншуй — східні секрети

Два головні фактори, на які потрібно звернути особливу увагу:

  • яскраве робоче освітлення приносить перспективи у майбутнє;
  • безладні предмети зліва негативно впливають на кар’єру.

Феншуй стверджує, що світло значно впливає на позитивну і негативну енергію простору. Тому, крім свого естетичного та енергоощадного значення, дотримання феншуй-освітлення на робочому місці має особливе значення.

Якщо ваша настільна лампа стоїть десь збоку, це погане становище щодо феншуй, зазначає видання. Вам слід негайно розмістити її над столом. Цей маленький предмет має несподівані переваги, що покращують удачу.

Другим важливим фактором є порядок на робочому столі. Не залишайте брудні предмети зліва і не залишайте безладдя по ліву руку загалом. Цей простір не можна залишати в неорганізованому стані — якщо ваша ліва сторона неорганізована, удача вислизне від вас.

Раніше ми розповідали, як залучити гроші та багатство до будинку — які ритуали та обряди дійшли до нас від предків. Також вас може зацікавити, чому не можна передавати через поріг гроші та інші речі.