Дружина Влада Ями, який втік до Майамі, похвалилася американськими розвагами (фото)

Читать на русском
Автор
1548
Схоже, сімейство зовсім не нудьгує, живучи у США
Схоже, сімейство зовсім не нудьгує, живучи у США. Фото https://www.instagram.com/liliya_yama/

Лілія Яма показала своє нове екстремальне захоплення

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну в лютому 2022 року український хореограф, шоумен і член журі різних талант-шоу Влад Яма разом із дружиною Лілією та сином Леоном залишили Україну. Як сім’ї вдалося перетнути кордон невідомо, проте "випливли" вони згодом в американському Маямі.

За це увесь цей час хореограф і далі отримує багато хейту від українців та зіркових колег, хоч і намагається брати участь у благодійних заходах на підтримку України у США.

Кожен новий пост Влада Ями та його дружини Лілії в Instagram викликає бурхливу реакцію користувачів. Так, цього разу кохана хореографа показала у своїх сторіс кадри американських розваг.

Лілія Яма
Фото: https://www.instagram.com/liliya_yama/

Схоже, Лілія вирішила опанувати вейкбординг в океані. На свіжих кадрах вона знята під час занять цим видом спорту — вона стоїть на борді і тримається за трос, поки катер створює їй хвилю для маневрів. І судячи з виразу обличчя, їй дуже сподобалася така екстремальна розвага.

Лілія Яма
Фото: https://www.instagram.com/liliya_yama/

Також Лілія Яма показала миле відео, на якому зняла маямських дельфінів, які мирно пропливали біля самого берега невеликою зграєю.

Майамі
Фото: https://www.instagram.com/liliya_yama/

Раніше "Телеграф" розповідав, що хореограф Влад Яма показав фото із відомого готелю в Мексиці та отримав чергову порцію хейту від українців. Шоумен розгнівав своїх фоловерів у соцмережі черговою фотографією з-за кордону.