Не лише жабка з монеткою: 4 талісмани, які притягують багатство та успіх

Читать на русском
Автор
26031
Традиційний талісман — жабка з монеткою в роті
Традиційний талісман — жабка з монеткою в роті. Фото Телеграф

Грошовими талісманами важливо правильно користуватися, аби вони працювали "на повну"

Вірування в магічний вплив предметів на долю людини існує вже не одне тисячоліття. Грошові талісмани чи грошові амулети стали особливо популярними, адже хто з нас не мріє про стабільність та достаток? Якщо ви вирішили звернутися до допомоги магічних амулетів, важливо знати, як правильно ними користуватися.

Жабка — символ достатку

Жабка з монеткою в роті вважається одним з найпотужніших грошових талісманів. За давніми повір'ями, вона привертає багатство до дому. Встановлюйте цю статуетку біля входу в кімнату або в офіс, її голова повинна бути спрямована всередину приміщення. Це символізує, що багатство приходить до вас.

Рудий кіт — для приваблення клієнтів

Підприємцям та бізнесменам варто звернути увагу на талісман у вигляді рудого кота. Згідно з повір'ями, ця статуетка приваблює клієнтів та покупців. Ідеально розташовувати її біля входу в магазин чи кафе.

Талісмани, які притягують багатсво - рудий котик
Рудий котик може допомогти покращити вашу фінансову ауру

Срібна монета – оберіг для гаманця

Кладіть маленьку срібну монету в гаманець, і він ніколи не буде порожнім. Головне – не витрачати цю монету.

Корова — символ достатку в сім'ї

В індійській культурі корова вважається священною твариною, що приносить достаток. Мініатюрна статуетка корови буде стерегти сімейний бюджет від непередбачених витрат.

Талісмани, які притягують багатсво - корівка
Корова - символ достатку і добробуту

Користуючись грошовими талісманами, пам'ятайте, що найважливіший елемент приваблення достатку — це ваша віра в успіх і позитивний настрій. Талісмани лише підсилюють енергію, яку ви випромінюєте. Завжди будьте вдячними за те, що маєте, і Всесвіт обов'язково відгукнеться щедрістю.

Нагадаємо, що притягнути багатство вам можуть допомогти не лише талісмани. Лавровий лист — це потужна спеція, яка здатна стати магнітом для грошей. Також важливо правильно вдягатися. Одяг носить наш енергетичний відбиток, тому є одним зі способів залучення грошей.