Ваш дім під надійним захистом: яке дерево посадити для приваблення удачі

Читать на русском
Автор
49195
Кожне дерево несе в собі особливу енергію, і головне — це ваша любов і увага до нього
Кожне дерево несе в собі особливу енергію, і головне — це ваша любов і увага до нього. Фото Телеграф

Ваш сад можна зробити не лише гарним, але й наповненим символікою

В історії людства дерева завжди оточували оселю людини. Вони не лише слугують як притулок для птахів чи тінь у спекотний день, але й мають глибоке символічне значення. У різних культурах світу вірили, що певні дерева мають особливі енергетичні властивості, які можуть залучати удачу та захищати дім від негараздів. Як і їхнє листя.

Дуб — символ міцності та вічності

Перше дерево, що нам приходить на думку, це дуб. Це величне дерево є символом сили, вічності та відваги. Вірили, що посаджений біля будинку дуб є покровителем сім’ї, здатний захистити її від бурі життя.

Береза — оберіг жіночої енергії

Береза, що ніжно колихається на вітерці, відома своєю здатністю очищувати простір від негативних вібрацій. Її біла кора символізує чистоту, а гнучкі гілки — гармонію та грацію.

Яблуня — плодючість і обновлення

Яблуня не лише смачно плодоносить, але й вважається деревом плодючості. Посаджена в саду, вона обіцяє родині благополуччя, здоров’я та добробут.

Вільха — дерево мудрості

Незважаючи на свою непримітність, вільха є могутнім деревом, що вбирає в себе зайву вологу і погану енергію. Вірили, що вільха допомагає зрозуміти свої почуття та бажання.

Магнолія — дерево кохання

Екзотична магнолія заворожує своєю красою та ароматом. Вона символізує пристрасне кохання, вірність та пристрасть.

Нагадаємо, що не варто садити попід будинком горіх. Це дерево може притягувати нещастя. Також не рекомендується саджати під будинком горобину. І хоча ця рослина оберігає від зла, але може створити енергетичні будинки для приміщення поблизу.